.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens

 

Nieuws Pagina 2013

23-12-2013Uit dit nestje hebben wij zoals jullie waarschijnlijk al hadden begrepen Mio Amore di Ala D'Oro aangehouden. Net als Mariotto zes jaar geleden heeft ook Amore een pracht plek gevonden bij onze lieve Ala D'Oro co- eigenaren Arjan en Stephanie Turion. Wij zijn er van overtuigd dat Steef en Arjan hem zullen helpen te ontwikkelen tot een evenwichtige all-round jachthond. Natuurlijk zal "Amore" ook zo nu en dan een een showtje lopen. Op het moment is Amore in Italie, even op visite bij onze Italiaanse vrienden. Verder willen we graag laten weten dat het pupje wat nog een huis zocht ook de geschikte eigenaren heeft gevonden. Zoals we graag wilden hebben zich mensen gemeld die met deze mooie man gaan werken en showen. Met veel plezier kijken wij terug op de afgelopen negen weken. Onze Mia en Creonte hebben ons prachtige puppen gegeven. We wachten nu geduldig op de mooie foto's van de eigenaren. Zo vlak voor de kerst wensen wij alle Ala D'Oro friends and Fan's een fijne Kerst! Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

15-12-2013De puppen zijn 8 weken oud, een aantal zijn al verhuisd naar hun nieuwe eigenaren. We hebben acht heerlijke weken achter de rug met onze Mia Carmen en haar kinderen. Nu is het tijd dat de nieuwe eigenaren aan de slag gaan met deze baby's om ze te laten ontwikkelen tot goede jachthonden en huisdieren. Natuurlijk hebben we ook weer een aantal serieuze eigenaren die tevens de hond willen uitbrengen op honden shows. Dus hoeft het niet lang te duren voor we weer van deze puppen gaan horen. Op het moment hebben wij nog drie puppen in huis. Voor een reu zijn wij nog op zoek naar de juiste eigenaar. De Puppy news page wordt nog steeds geupdate. Week 9 puppy nieuws is active. Vandaag was de Amsterdam Winner show, wij hadden Fabrizio en Bramare mee. Beide kregen het reserve CAC CACIB. Voor Bramare betekent dit dat zij met een kampioenschap punt naar huis ging. Bezoek de Ala D'Oro Resultaten pagina, klik hier>>> Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

08-12-2013De puppy's zijn zeven weken oud. Dit weekend hebben de puppen allemaal de Campbell test en jachtaanleg en intelligentie test doorstaan. Janneke hielp ons met de Campbell test, Jan maakte foto's. De jachtaanleg/ intelligentie test werd door Tina gedaan, foto's werden gemaakt door Stephanie en Oscar. We hebben al een aantal foto's van de test op de persoonlijke pagina's van de puppy's gezet. Morgen staat de puppen nog een bezoekje aan de dierenarts te wachten. Ze krijgen hun tweede checkup. Een aantal honden zullen met hun nieuwe baasjes grenzen passeren om thuis te komen. Daarvoor is een compleet dierenpaspoort nodig. Er is niet genoeg tijd in een dag, de puppy boekjes zijn in de maak maar nog niet af. We hebben veel bezoekers gehad waardoor werken aan de boekjes niet gemakkelijk was. Volgende week gaan onze baby's ons verlaten. Ik zie hier niet naar uit, de puppy's zijn te schattig. Week 8 nu dus actief. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

02-12-2013Deze week heb ik wat extra dagen vrij. Deze extra tijd is handig omdat we de puppen van Mia nog thuis hebben. Komend weekend is er al weer de Campbell en de jachtaanlegtest voor de puppen gepland. Nog twee weken te gaan en dan zullen de puppen vertrekken naar hun nieuwe baasjes. We hebben voor alle puppen, op een na, prima toekomstige eigenaren gevonden die een leuke huishond willen en/of er mee willen jagen en showen. Ondanks onze wachtlijst hebben wij dus nog een reutje beschikbaar uit dit nestje. Wij zijn op zoek naar een serieuze eigenaar. Als je denkt dat je een Ala D' Oro pupje aan kan, bel of e-mail dan even. De puppy news page is eindelijk geupdate. Het was niet gemakkelijk want onze hard disk is vorige week gesneuveld. Week 7 nu dus actief. Het is ook de moeite waard om nog even op week 6 te kijken, daar staan ook weer nieuwe foto's. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

19-11-2013Terug uit Denemarken! Lisbeth en ik hadden een training weekend georganiseerd. Klik hier voor de foto's>>> Het werd wel weer tijd om Lisbethte zien, normaal zien we elkaar zo'n iedere twee maanden. Natuurlijk was het ook geweldig om puppen van Miuccia en Mia in Denemarken aan het werk te zien. Ik had onze Daan en Laura mee naar Denemarken. Ik heb dit weekend gezien dat Daan klaar is voor de veldwedstrijden in Italie, daar ben ik erg blij mee. Hij heeft erg geconcentreerd gewerkt en stond prima onder controle. Jaap heeft goed voorwerk gedaan op de gehoorzaamheid cursus met Daan. Ik heb er afgelopen weekend veel profijt van gehad. Jammer genoeg kon Jaap niet mee dit keer, hij is nog niet hersteld en natuurlijk hebben Mia en haar kinderen nog alle aandacht nodig. Jaap werd thuis goed verzorgd door Stephanie, Merel en Tineke. Mia's pupjes zijn nu 4 weken en 4 dagen oud. Ik moet mijn excuus aanbieden omdat er maar weinig updates zijn geweest. Ik heb vandaag de foto's van Stephanie geplaatst. Week vijf is nu active.Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

12-11-2013Mia's pupjes zijn vandaag 3.5 weken oud. Het werd dus echt tijd voor een eerste fotoshoot. Zoals altijd zitten er in een nestje geboren modellen en zijn er die geen geduld hebben voor een hele foto shoot. Op de foto zien jullie Top Model van vandaag, een lief oranje meisje. Zoals jullie weten proberen wij dagelijks nieuwe foto's te plaatsen. Op het moment is week 4 actief. Klik hier om de pagina te bezoeken!
Deze maand vierden we een aantal honden verjaardagen. De kinderen van Laura Biagiotto di Ala D'Oro werden op 10 november, negen jaar oud. De kinderen van Miuccia Prada di Ala D'Oro werden op 7 november alweer 7 jaar oud, de tijd vliegt voorbij. Ook hebben we verdrietig nieuws.
Na een prachtig gelukkig en lang leven is "Hugo" Mascalzone di Ala D'Oro overleden. "Hugo" werd geboren op 29 januari 2001. Wij wensen Geert en Francien en natuurlijk de kinderen heel veel sterkte met het verlies van hun grote vriend.
Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

22-10-2013Elf dagen oud zijn ze vandaag, onze puppen van Mia en Creonte. Zoals jullie van ons gewend zijn plaatsen wij "bijna" dagelijks nieuwe foto's op onze puppy nieuws pagina.Om het systeem niet te traag te maken, is er voor iedere week een nieuwe bladzijde gecreëerd. Klik hier om naar de eerste en/of tweede bladzijde te gaan! We hopen deze week al wat foto's te maken van de puppen met hun ogen open! Verder verheugen we ons erg op onze trip naar Denemarken. Over twee weken gaan we met een grote groep Ala D'Oro honden en hun eigenaren op pad. Samen met Lisbeth verzorgen wij dan (weer) een jachttraining weekend. Alle aspecten voor het opleiden van een all round jachthond komen aan bod. Net als voorgaande keren zullen er vast wel veel foto's gemaakt worden zodat de achterblijvers zo min mogelijk hoeven te missen.Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

19-10-2013Gister zijn de puppen geboren van Mia en Creonte. Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben wij ook voor dit nestje een puppy nieuws pagina gemaakt. Dan kunnen jullie de komende acht weken met ons mee genieten. Klik hier om naar de puppy nieuws pagina te gaan. Natuurlijk het is niet alleen fijn puppen nieuws, wij zijn ook blij en trots te kunnen meedelen dat "Balda" haar laatste puntje heeft gehaald op de show in Zwolle en dus Nederlands Kampioen is. Er zijn de afgelopen week ook veel nieuwe foto's op de pagina geplaatst. Klik om update photo pagina te bezoeken>>. Ook zijn we op pad geweest met de kinderen van Balda en Piper. Deze zijn al weer 10 maanden oud. Een heel weekend met Balda's puppen jachttrainen en samen op eenden jacht. We hebben er natuurlijk foto's van! Klik hier om de extra pagina te bezoeken>>> Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

30-09-2013Afgelopen weekend hadden wij ingeschreven op twee Internationale hondenshows in Maastricht. Voor het eerst twee shows op een plek een goede reden om een hotel te boeken. Geen heen en weer rijden maar gewoon genieten van een luxe hotel op loopafstand van de show. Wij hadden onze "Bas" Sebastiana Bruna di Ala D'Oro, "Mose" Fabrizio Bettino di Ala D'Oro en "Krekel" Pedro mee voor beide dagen. Natuurlijk waren de baasjes van Mose ook mee. De honden deden het prima en kregen mooie keurverslagen. Onze honden werden op beide dagen verkozen tot zowel Beste Teef als Beste Reu, niet slecht! Wij zijn blij en trots te kunnen meedelen dat "Bas" haar laatste puntje heeft gehaald en nu Nederlands Kampioen is. "Mose" presenteerde zichtzelf uitstekend, beide dagen werd hij verkozen tot BOB, zondag werd hij in de erering geselecteerd bij de Beste zes honden van rasgroep FCI 7. Onze "Krekel" werd twee dagen achtereen eerste in de jeugdklas onder Duitse keurmeesters. Het was een heerlijk weekend, we hebben genoten van het dineren het luxe hotel. Thuis werden we niet gemist. Onze Mia die enorm zwanger is kreeg wat extra aandacht van onze honden sitter! Dank Mam voor het oppassen. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

10-09-2013 We zijn opnieuw naar Italie geweest . Nu met Mia Carmen di Ala D'Oro, zij is gedekt door een Mooie en lieve reu uit de Italiaanse di Ravanaga Kennel. Wij hopen puppen te hebben de tweede week van oktober. Daarnaast zijn we druk bezig om onze jonge honden in jacht en veldwerk conditie te krijgen. Afgelopen maanden ontvingen keer op keer geweldig nieuws van puppen eigenaren. Vooral de kinderen uit Mia Carmens doen het op het moment goed. Antonio Citterio di Ala D'Oro die in Italie bij zijn vader woont, spand de kroon. In Geneve won hij tijdens de Europese Kampioenschappen niet alleen de titel Europees Jeugd Kampioen hij werd ook Beste van het Ras! Afgelopen weekend werden de Bracco Italiano Kampioenschappen (VISJ) gehouden, drie kinderen van Mia's deden mee. Zij kregen allemaal een uitmuntend rapport maar Sergio Rossi di Ala D'Oro werd Beste Jeugdhond en later BIS Jeugdhond 2013. Onze Dama Bianca di Ala D'Oro deed het ook geweldig. Zij werd BIS puppy 2013. Mia Carmen di Ala D'Oro werd BIS Workingdog 2013. Klik hier voor de foto's. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

02-07-2013 We had some sun in Hungary, Scotland and last week in Italy, now we finally have sun in Zuidermeer too! Last week we had to go to Italy, a bit in a hurry. After only 5 day's in season Bramare's hormone was tested positive to meet her male in Italy. On our way up we started to doubt if this could be normal. In Italy Bramare Bice was diagnosed with a small uterus infection. For us reason not to go forward with this mating. We will wait for her next season, we drove home the next day. Driving 2600 km in three days is not so funny. The owner of the kennel of the stud is a friend so despite our bad luck we had the change to have some nice couple of hours together. And of course we meet up with our good friends in Piedmont which made the trip worth while after all. On our way home we have decided to change our mating plans for Mia Carmen di Ala D'Oro, we already find a male for her and instead mating her spring 2014 we will go to the male as soon she become in season and that will be in September. So with a little luck we will have puppies at the end of 2013. Are you curious, then also follow us at our Ala D'Oro BLOG or our Facebook page

14-06-2013 Terug uit Schotland, we organiseerde trainingdagen in dit mooie land, speciaal voor de puppen uit het nestje van Mia Carmen di Ala D'Oro X Caronte della Val Ticino. Eigenaren van de puppen hadden de gelegenheid ons te vergezellen op de mooie velden rondom Bedrule. Onze vriendin June, proffesionele jachthonden africhtster, was zo lief om ons onderdak te verlenen. We danken haar hartelijk voor haar enorme gastvrijheid. Natuurlijk ook dank voor haar hulp, advies en opinie. Onze jonge Ala D'Oro honden, Andrea Branzi, Salia Morgana and Sergio Rossi hebben mooi werk laten zien, net als hun eigenaren. Ala D'Oro kan weer trots zijn! Mia Carmen en haar zuster Coccinella di Ala D'Oro waren aanwezig om hun familieleden te helpen. We hebben al een foto reportage geplaatst op de webpagina, klik hier>>>> June, Lisbeth, Jolanda, Catharina, Merel, Benthe en Janneke, bedankt voor jullie inzet en enthousiastme het was geweldig met jullie samen te werken. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op Facebook

22-05-2013 Terug uit Hongarije, vier Ala D'Oro honden deden mee op de Wereldshow in Boedapest. We hebben prima resultaten geboekt, klik hier voor de pagina Ala D'Oro Resultaten. Het was een zeer geslaagde trip, vooral het leuke gezelschap waarmee we op stap waren en de logeerplek was geweldig. We zijn druk bezig met het fotoverslag van deze 4 daagse trip, binnenkort dus te zien op onze pagina. Aankomende weken is het nog even druk, we zijn gevraagd voor verschillende jacht demonstraties en gaan begin Juni met de puppen van Mia Carmen X Caronte naar Schotland om met elkaar deze honden te trainen. Verder wachten we met smart op de loopsheid van onze Bramare Bice. De reuen die wij hebben uitgezocht voor haar zijn ondertussen geröntgend, de prima uitslagen zijn onderweg. Zodra Bramare dek rijp is zullen wij de mensen op onze wachtlijst benaderen om ze verder te informeren. Voor nu dus nog even geduld.
Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG
of op Facebook

21-04-2013 De weken vliegen om. Onze dagen zijn behoorlijk gevuld. Door alle drukte was er weinig tijd over voor onze webpagina. Hoog tijd dus voor een update. Volgend weekend zijn we door Eukanuba uitgenodigd onze jachtdemonstratie te geven. In 2012 hebben wij voor Kynologen Verenigingen al demonstraties gegeven. Ons doel is om mensen met een jachthond enthousiast te maken om zelf met hun (jacht)hond aan de slag te gaan. Wij zijn er van overtuigd dat een hond gelukkiger wordt als deze zijn instinct kan/mag volgen. Over drie weken gaan wij met Italiaanse en Nederlandse vrienden naar Hongarije, Budapest. We doen mee aan de Wereldkampioenschappen. Begin juni gaan we met de puppen uit het nest van Mia Carmen X Caronte trainen in Schotland. Aankomende week visite uit Denemarken, volgende week visite uit Italie. Verder hopen we snel nieuws te hebben over het geplande nestje met Bramare Bice di Ala d'Oro. Op foto Laura en Sebastiana, jullie zien dat Laura een groot gedeelte van haar staart mist. Een chronische ontsteking in de staartpunt deed ons besluiten om haar ondanks haar hoge leeftijd toch te laten opereren. Het gaat gelukkig goed met Laura. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op Facebook

23-03-2013 Nog twee paar dagen en de puppen zijn tien weken oud. De puppen hebben hun eigen pagina gekregen op Internet. We verheugen ons nu al op alle foto's die wij zullen krijgen! Afgelopen weken hebben wij prachtige foto's ontvangen van onder andere Mia's kinderen. Allemaal te zien via de pagina "update foto". Ons jachttraining seizoen gaat nu weer beginnen. Zalig heb er echt naar uit gekeken, nu nog een beetje mooi weer! Mariotto di Ala D'Oro werd afgelopen week bekroont met de titel Beste Veldwerk hond 2012. Net als in 2011 kon St.Hubertus niet om hem heen, deze keer won mariotto met meer dan 10 punten verschil. Stephanie en Mariotto mochten dus opnieuw de mooie wisseltrofee mee naar huis. Een trotse Stephanie heeft beloofd nog een foto te sturen! Stephanie, nogmaals gefelciteerd, geweldige prestatie! Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op Facebook

11-02-2013 Morgen zijn onze puppen al weer vier weken oud. Afgelopen week hebben we leuke nieuwe foto's geplaatst op onze "Puppy Nieuws Pagina", we nodigen jullie uit om de puppen dagelijks te volgen. Afgelopen week hebben we goede resulaten ontvangen van de puppen van Mia Carmen di Ala D'Oro. Lieve Antonio Citterio di Ala D'Oro (Tony) die in Italie woont deed het erg goed op verschillende Internationale hondenshows, Andrea Branzi di Ala D'Oro (Sardo) gaat geweldig op zijn "zweet" cursus (op Facebook staan mooie foto's terwijl hij aan het werk is) en is Salia Morgana di Ala D'Oro, die in Schotland woont te vinden op de mooie Schotse velden,dit naar alle tevredenheid van haar eigenaar.Helaas was er ook verdrietig nieuws. "Rocco" Amarone di Ala D'Oro overleed aan een maagtorsie. Rocco was 11,5 jaar oud. Wij wensen Marianne en Henk veel sterkte met het verlies van hun maatje. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op Facebook page

21-01-2013Op 15 januari 2013 werden Balda en Pipers pupjes geboren. Een pup heeft het helaas niet gered. De overige vijf puppen maken het uitstekend en groeien als kool. Zoals jullie van ons gewend zijn kunnen de puppen dagelijks gevolgd worden op onze "Puppy Nieuws Pagina". Alle toekomstige eigenaren zijn ondertussen op de hoogte gebracht. De mensen die nog wat geduld moeten hebben zijn ook geinformeerd. We hebben de afgelopen weken aardig wat foto's ontvangen van verschillende Ala d'Oro honden eigenaren, klik op Update foto. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op Facebook page

06-01-2013Gelukkig Nieuwjaar! Dit is het moment voor een terugblik op het jaar 2012. Onze kennel had een prima jaar, de honden deden het onderandere geweldig op de Nationale en Internationale hondeshows. Onze Fabrizio behaalde de titel Ned. Jeugd Kampioen. Balda, Mia, Sebastiana en Fabrizio kregen dit jaar voldoende CAC's. Nu is het slechts een questie van tijd dat zij de titel Kampioen zullen dragen. Natuurlijk, 2012 had ook verdrietige momenten. Onze oude vrienden Pebles, Salvatore en Gucci stierven in 2012, zij zijn voor altijd in onze gedachten. Dit jaar opnieuw succes in Italie tijdens de veldwedstrijden. Miuccia, Mariotto, Coccinella en Mia, continueerde hun uitmuntende werk. Onze jonge honden, Fabrizio, Sebastiana Emiliana verraste ons met hun goede veldwedstrijd niveau, al onze honden werden beloond met hoge veldwerk kwalificaties. 2012 gaf ons een prachtig nestje van Mia Carmen en Caronte. Wij hopen dat 2013 voor ons net zo goed zal zijn als 2012! Ons 2013 nestje is bijna geboren, op foto zwangere Balda. Nieuwschierig naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op Facebook page

01-01-2013
We wish you a happy and healthy 2013!

 


15-12-2013 Ala D'Oro puppy's


15-12-2013 Ala D'Oro puppy's


08-12-2013 Ala D'Oro puppy's


02-12-2013 Ala D'Oro puppy's


19-11-2013 Ala D'Oro puppy's


12-11-2013 Ala D'Oro puppy's


22-10-2013 Ala D'Oro puppy's


18-10-2013 Ala D'Oro puppy's geboren


30-09-2013 Champion Fabrizio Bettino di Ala D'Oro


02-07-2013 Nevio Agostino di Ala D'Oro


02-07-2013 Nevio Agostino di Ala D'Oro

14-06-2013 Trainen in Schotland

22-05-2013Terug uit Boedapest

21-04-2013 Laura Biagiotti & Sebastiana Bruna di Ala D'Oro

23-03-2013 Mariotto di Ala D'Oro

11-02-2013 Puppy from Piper & Balda

21-01-2013 Op 15-01-2013 zijn puppies geboren (Piper & Balda)

06-01-2013 Binnenkort hebben wij Pupjes van Piper & Balda

01-01-2013 Happy New Year

©Di Ala D'Oro- Muller / Steffens