.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

 

Nieuws Pagina 2007

Archief :
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014201520162017201820192020
20212022 2023 2024

30-12-2007Nog maar zo kort na het overlijden van Terra en Isodora hebben wij opnieuw zeer droevig nieuws. Met pijn in ons hart hebben wij afscheid genomen van onze Dolce en Bazza. Hoewel wij Dolce eigenlijk nog niet konden missen was de beslissing om haar te laten inslapen niet moeilijk. De laatste dagen van haar leven waren zwaar, Dolce is op bijna tien jarige leeftijd overleden. Di Ala D'Oro kennel heeft veel te danken aan Dolce. Haar geweldige prestaties op shows en veldwedstrijden in binnen en buitenland waren het die ervoor gezorgd hebben dat wij op de kynologische kaart zijn gezet. Dolce was voor ons vooral een brok liefde en vrolijkheid. Het is stil in huis, we missen haar enorm. Het slechte nieuws over Bazza kregen wij te horen van onze geschokte en ontroostbare vrienden Rob en Michelle. Bazza verongelukte tijdens een dagelijkse wandeling op de hei. Zij liep ernstig interne bloedingen op door zich aan een tak te verwonden. Ondanks het snelle ingrijpen van Rob en Michelle en vele andere wandelaars op de hei heeft Bazza het niet mogen redden. Het verdriet om haar veel te vroege dood is enorm.

02-12-2007Nieuwe foto's op de pagina, gisteren gemaakt van Silvestro en Miuccia Prada in Drenthe. Tevens nieuwe foto's van Gabbana, deze zijn vandaag gemaakt met behulp van Stephanie en de foto tent. Binnenkort ook nog andere foto's op het net uit "de tent". Klik hier>>>

01-12-2007Miuccia Prada "Motje" die vorige week nog het CACIB behaalde op de A-dam winner, heeft vadaag aan haar zoon Silvestro laten zien wat het echte werk is op onze jacht in Drenthe. Wij hebben samen met Wim van Rossum, de eigenaar van Perla di Ala D'Oro, een prachtige jacht in Drenthe. Vandaag was heerlijk, in het Noorden was het geweldig weer, veel zon en geen drupje regen. "Motje"heeft veel talent, dat heeft ze in Italie en Polen al laten zien. Maar ook Silvestro blijkt net als zijn moeder, grootmoeder en overgrootmoeder geweldig in het veld te presteren. Hij deed het zo goed dat hij ondanks zijn jonge leeftijd vaker mee mag met Jaap, Laura en "Mot".

10-11-2007Nieuwe foto's op de webpagina van jarige Luciano en Maranzano maar ook van Mariotto en Berenice, klik hier>>>
Vandaag zijn de kinderen van Laura drie jaar. "Puppy's" Gefeliciteerd!!

07-11-2007Vandaag zijn de puppen van Motje 1 Jaar oud. Waar blijft de tijd! Een xtra dikke knuffel voor de jarigen; Giacomo, Minotti, Bartolomea, Peppino, Leonardo, Mariotto, Berenice, Violetta, Bambaia en natuurlijk onze eigen Silvestro.

30-10-2007Er is een leuke nieuwe webpagina uwhondenkat.nl. gelanceerd. In augustus werden wij gevraagd mee te doen aan een interview om zo de Bracco Italiano aan mensen voor te stellen. Tevens was de vraag om iets te vertellen over di Ala D'Oro. Het naar ons oordeel leuke resultaat is nu dus te bewonderen op het internet. Klik hier voor het interview>>>

25-10-2007BLOG op onze webpagina! Vanaf gister is deze Ala D'Oro BLOG vanaf onze webpagina voor iedereen te bezoeken. Hier zullen de dagelijkse beslommeringen van Ala D'Oro honden worden weergegeven. Veel lees en kijk plezier!

16-10-2007Verslag trainen Mariotto en Silvestro, klik hier>>>

07-10-2007Met pijn in ons hart hebben wij afgelopen week afscheid genomen van onze lieve oude vriendin Terra.

Terra de moeder, grootmoeder en overgrootmoeder van vele Nationale en Internationale en Europese (Jeugd) Kampioenen heeft de mooie leeftijd van 11 1/2 jaar bereikt. Wij putten troost uit het feit dat wij thuis nog kunnen genieten van haar twee kinderen, haar kleinkind en achterkleinkind.

24-09-2007Onze Tito Pedrini, "Ago" heeft het afgelopen weekend opnieuw een van z'n mooie Deense zoons ontmoet. Niet toevallig want deze woont redelijk in de buurt. "Ago" die bij ons een korte vakantie houdt was onder de indruk van zijn "baby".

11-09-2007Bambaia di Ala D'Oro "Bambi" heeft in Denemarken haar eerste jeugd veldwerk kwalificatie gehaald. Kim en "Bambi" van harte gefeliciteerd!

03-09-2007Missoni di Ala D'Oro en haar baasje Klara schitteren op de clubmatch van KC Arnhem! Klik hier>>>

Kleine hondjes worden groot. De puppen van "Motje" zijn aankomende donderdag al weer tien maanden oud. Met Silvestro en zijn broer Mariotto zijn wij gestart met veldwerktraining. Van het najaar gaan ze mee naar hun eerste voor de voet jacht in Drenthe. Aankomend voorjaar zullen de eerste veldwedstrijden gelopen kunnen worden.

Wij willen nogmaals al die mensen die ons in de afgelopen week hebben geschreven en gebeld hartelijk bedanken voor hun meeleven.

27-08-2007Afgelopen week was voor ons verschrikkelijk verdrietig. Onze Isodora, die nog maar zo kort bij ons was, is overleden. Wij zijn er kapot van, in de korte tijd dat we haar mochten hebben wist Isodora onze harten te stelen. We zullen haar erg missen.

23-08-2007Foto's van de jacht / trainings trip naar Denemarken. Klik hier>>>

Onze familiedag op 9 september a.s kan helaas niet doorgaan. Naar een nieuwe geschikte datum wordt nog gezocht.

18-07-2007De eerste foto's van onze reis naar Denemarken staan op het Internet. Onze dagen in Denemarken werden gevuld met jachttrainingen, veldwerktrainingen en een bezoek aan een internationale show. Binnenkort nog veel meer informatie en foto's op onze pagina.

16-08-2007Terug uit Denemarken, het was een geslaagde vakantie met honden en vrienden. Binnenkort komen de foto's op de pagina.

De foto's van het korte bezoek aan Finland staan ondertussen wel op de pagina, Klik hier>>> om de pagina te bezoeken.

01-08-2007De kinderen van Isodora "Sienna", Verona en Giseppe doen het goed op de grouse moor in Schotland! June de eigenaar en trainer is uiterst tevreden over deze jonge honden en stuurde deze foto's rechts

Terug uit Finland, een bezoekje aan de puppen van dierenarts Kirsi. Binnenkort komen de foto's op de webpagina.

24-07-20007Peppino "Baggio"heeft zijn gehoorzaamheid diploma 2 gehaald, hij werd met het aantal punten derde van zijn groep en op zijn rapport stond dat hij het allemaal heel erg leuk vond en dat ze nog niet vaak een bracco op dat niveau hadden zien presteren. Gefeliciteerd Rian, Sander en "Baggio" natuurlijk!

22-07-2007Lekker weg in eigen land. In de duinen mogen op dit moment eigenlijk geen honden komen, maar gelukkig is er de regen die er voor zorgt dat er geen toeristen zijn. Kunnen wij "stiekem" toch met de honden wandelen. Op foto Ingrid, Vlo en Silvestro.

Opnieuw nieuwe foto's van de puppen van "Martta" en "Abel" in Finland. Ze zijn nu 6 weken oud. Volgend weekend ben ik in Finland om de puppen te testen, ik kijk er nu al naar uit.

18-07-2007Leuke foto's ontvangen uit Finland, de puppen maken het goed en zien er geweldig uit!

14-07-2007Het is natuurlijk duidelijk, onze webpagina is in een nieuw jasje gestoken. Er staan nieuwe foto's op de pagina en hier en daar zijn de pagina's wat aangepast.

Onze trainings trip naar Italie twee jaar geleden viel erg in de smaak bij iedereen die mee was. Vandaar dat wij vorig jaar besloten om de mogelijkheden te bekijken om dit nog eens dunnetjes over te doen. Dat is gelukt en de voorbereidingen zijn klaar. Nu dus nog maar vier weken te gaan. Vrijdag 10 augustus zullen Ala D'Oro vrienden uit Duitsland, Noorwegen, Nederland, Zweden en Denemarken elkaar treffen voor een 5 daagse vakantie in het mooie Vejen (Denemarken). Een familiedag waarbij veel Ala D'Oro vrienden uitgenodigd zijn. Begin van dit jaar werden de meeste voorbreidingen al getroffen. Vrijdag beginnen we in Veijen, daar hebben wij een huis gehuurd met veel binnen en buiten ruimte en een eigen meer alwaar wij met zo'n 18 man en 20 honden de eerste drie dagen van deze vakantie zullen doorbrengen. Zaterdag en zondag gaan wij gezamenlijk in de ochtenden naar Vejen's twee daagse CACIB show. 's Middags is er dan voldoende tijd voor all round jacht honden trainingen, ringtrainingen en een honden zwemwedstrijd. Zondag gaan wij in de namiddag met de hele groep naar Lokken. Op Anna en Kim's boerderij brengen wij dan de zondag avond, maandag en dinsdagochtend door. Maandag gaan wij trachten de honden onder de fazanten te brengen. Nadat het niveau per hond is bepaald gaan wij in kleine groepjes naar de verschillende jachtvelden, waar wij welkom zijn met onze Bracchi en een Spinoontje. Nu alleen nog maar even duimen voor een beetje mooi weer. Op de Ala D'Oro familiedag op 9 september hopen wij met de ervaringen van deze reis nieuwe afspraken te kunnen maken voor toekomstige reisjes met Bracco vrienden.

De puppen van "Martta" en "Abel" in Finland zijn nu vier weken oud. Er zijn leuke nieuwe fotootjes te zien.

02-07-2007Op 9 september 2007 hebben wij onze Ala D'Oro familiedag gepland. Alle voorbereidingen zijn ondertussen getroffen. Ala D'Oro eigenaren zullen over een paar weken de uitnodiging op de deurmat vinden. Dit jaar is bewust gekozen voor een geheel andere opzet en locatie van onze familiedag dan voorgaande jaren. Ala D'Oro gaat met zijn tijd mee. Houdt de postbode in de gaten!

De puppen van "Martta" en "Abel" in Finland zijn nu drie weken oud. Twee van deze prachtige puppen zoeken nog een baasje.

26-06-2007De kinderen van onze mooie Gabbana zijn vandaag 3 jaar geworden. De jarige Miuccia Prada "Motje" stond model op deze fijne dag. Kinderen van Gabbana, een fijne verjaardag gewenst!

24-06-2007Nieuws van Denemarken. De mooie bruine Freccia Celeste "Fretje", kon eindelijk meedoen met een officiŽle jachthonden test in Denemarken. Kim en "Fretje" lieten een geweldige indruk achter bij de keurmeesters en hadden groot succes. Ze behaalde een eerste prijs met 44 van de 50 punten.

Deze week hadden wij bezoek van een oude vriend uit ItaliŽ, Salvatore. Zijn familie heeft al 60 jaar ervaring met de Bracco, Spinone en Segugio Italiano. Jagen doet deze familie al decennia in de Dolomieten. Na een gezellig en goed diner bij ons thuis namen wij Salvatore mee naar onze all round jacht training. Salvatore was aangenaam verrast te zien hoe wij onze honden trainen voor het apporteren. Hij nodigde ons uit om in het najaar zijn familie (opnieuw) te bezoeken en samen te jagen en trainen in de bergen. Natuurlijk hebben wij zijn uitnodiging met veel plezier aanvaard!

Tito Pedrini "Ago", is deze week bij ons op bezoek voor een bijzondere vakantie. Arjan en Hanneke die een paar maanden geleden besloten "Ago" in hun gezin op te nemen konden bijna geen afscheid nemen. Hier thuis waren zijn oude vriendinnen hem nog niet vergeten, dolblij waren ze dat het "verloren schaap" weer thuis was. Natuurlijk mist "Ago" zijn nieuwe baasje al een klein beetje, dat is alleen maar goed en ook logisch want Hanneke verwend "Ago" gruwelijk!

Isodora, "Sienna" is al behoorlijk gewend in ons huis. We zijn gestart haar klaar te maken voor de Nederlandse en Italiaanse veldwedstrijden. "Sienna" is een gemakkelijke hond die zich snel aanpast aan nieuwe situaties. Dit maakt het voor onze andere honden gemakkelijk haar te accepteren als nieuw familielid. "Sienna" heeft zo'n lief karakter dat het niet moeilijk is om van haar te houden.

"Martta's" en "Abels" pupjes in Finland zijn nu twee weken oud. Hun ogen zijn open, het gaat prima met deze prachtige puppen.

10-06-2007Zalig, zomer in Nederland. Onder andere tijd om met de puppen van Motje erop uit te trekken. Met elkaar zwemmen is heerlijk met dit mooie weer, dus....... op naar het water. Klik hier om de foto's te bekijken>>>>

Terug uit Schotland, Isodora di Ala D'Oro voelt zich steeds meer thuis. De eerste dagen waren natuurlijk een beetje anders dan wat ze gewend was, maar nu Gabbana zich met veel liefde over haar kind ontfermt, lijkt Isodora in het geheel niet meer verdwaald in ons huis. Nogmaals June en Sam ....bedankt he!

Nieuwe foto's van een aantal honden, ga naar Update Foto's>>>

09-06-2007Gister zijn acht prachtige puppen geboren in Finland. Zes reuen (drie bruin en drie oranje) plus twee teven (beide bruin). Moeder "Martta" (Heinšaron La Favola) maakt het prima. De eigenaren van vader "Abel" (Il Cannone di Ala D'Oro) zijn ondertussen ook geÔnformeerd over de geboorte van de acht schattige familieleden. Zeer binnenkort kunnen jullie de puppen volgen op de webpagina van de Finse dierenarts Kirsi Kemppainen de eigenares van Martta.

28-05-2007Verslag van de leukste hond van 2007 hebben wij binnen van Stephanie en staat op internet! Emzo jammer genoeg niet de leukste van Nederland, maar wel de Leukste thuis! Kik hier voor meer informatie>>>

27-05-2007Deze pinksterdagen is de verkiezing van de leukste hond van Nederland 2007. Maranzano "Emzo" was met nog 99 andere honden uitgenodigd om in de Rai te strijden om deze titel. De afgelopen weken werden vrienden en familie van "Emzo" opgetrommeld om een sms te sturen en/of te bellen en op deze wijze stemmen voor "Emzo" te vergaren, in de Rai moesten gisteren opdrachten worden gedaan voor de juryleden die dat dan ook weer moesten waarderen met punten. De punten opgeteld moeten straks dan uitwijzen of "Emzo" inderdaad de leukste hond 2007 genoemd kan worden. De beroemde kynoloog Martin Gaus was uitgenodigd om zaterdag de boel aan elkaar te praten. Er werd maar weer eens duidelijk hoe onbekend ons ras toch nog steeds is. Martin Gaus, DE "ALFA" kynoloog kon niet op te naam komen van ons ras en vroeg daarom uit pure wanhoop maar aan Stephanie om hem een beetje te helpen.
Tweede pinksterdag horen we of "Emzo" daadwerkelijk de leukste hond van Nederland 2007 is geworden en natuurlijk zal er morgen een uitgebreidt verslag van deze verkiezing op onze pagina te zien zijn met nog meer foto's!

Show uitslag Arnhem, Ala D'Oro kennel heeft de Beste teef, reu en deze keer ook Beste Pup, klik hier>>>

20-05-2007Violetta "Valborg" en Rigmore hebben vandaag in Noorwegen weer een geweldig resultaat gehaald op de show. "Valborg" werd eerst BIG 7 en hierna 4e Beste Pup in de Show!

Bartolomea, "Vita" en Peppino, "Baggio" hebben hun eerste diploma binnen, hun zwemdiploma. Ja, het is tegenwoordig mogelijk om de hond zijn/haar zwemdiploma te laten halen, deze twee kinderen van Miuccia Prada "Motje" zijn de eerste Ala d'Orotjes met een zwemdiploma. Best bijzonder! Van harte gefeliciteerd!

Fiorucci di Ala D'Oro kreeg van het weekend tijdens een show in Denemarken opnieuw het CAC en deze keer werd zij ook Beste van het Ras. Jaap die dit weekend op zijn reis naar Zweden even bij Kim op visite was, genoot natuurlijk weer volop van hun gastvrijheid en gezelligheid.

De puppen van Kennel Minnitte zijn nu 8 weken oud en bijna allemaal naar hun nieuwe eigenaren.

07-05-2007Opnieuw geweldig nieuws uit Noorwegen, de jonge "Valborg" Violetta di Ala D'Oro werd afgelopen weekend op haar tweede Internationale show in Noorwegen Beste in Groep 7 en hierna 3e Best In Show. Rigmor en Valborg....Toppie!

Begin april was de Finse dierenarts Kirsi in Nederland om haar hond Heinšaron La Favola, "Martta" te laten dekken door Kampioen Il Cannone di Ala D'Oro, "Abel". Gister kregen wij het bericht dat de dekking is gelukt en dat er puppen te zien waren op de echo. Begin juni is Martta uitgerekend, We zien het geboorte bericht met veel plezier tegemoet.

Ralph Minnitte's puppen zijn nu zeven weken oud.

Bericht uit het buitenland. Violetta di Ala D'Oro, "Valborg" genaamd heeft haar eerste internationale show gelopen en met veel succes. Zij werd Beste bracco pup en hierna in de Noorse erering Beste Puppy van Groep 7.

09-04-2007 3 X Nederlands Kampioen op de Paasshow in Leeuwarden! Klik hier voor meer informatie>>>

Missoni di Ala D'Oro "Tosca" heeft op 31 maart 2007 onder begeleiding van haar baasje haar GGB diploma gehaald en wel met de hoogste punten van allemaal. Geweldige prestatie van de meiden! Duim OP!

08-04-2007 Nieuwe foto's van Il Cannone "Abel"op de pagina, Klik hier>>>.
Dit paasweekend hebben wij bezoek uit Finland, de dierenarts Kirsi Kemppainen is een fokker van Bracchi.
De puppen van Ralph Minnitte maken het goed, ze zijn alweer drie weken oud.

07-04-2007 Gezellig Pasen! Er zijn nieuwe foto's op de pagina van Bartolomea "Vita", Mariotto "Mauro" en Silvestro. Klik hier om de update pagina te bezoeken

04-04-2007Meer foto's uit Italy, klik hier>>>

02-04-2007 Twee heerlijke weken in Italie zijn jammer genoeg voorbij. Maar gelukkig kunnen we nu al weer uitzien naar onze volgende bezoek aan Italie, in juli zal Umbria worden aangedaan.

In Gerlach, Nevada (USA) zijn op 16 maart 8 Bracco Italiano puppen geboren in Ralph Minnitte's kennel. Allen zijn oranje van kleur.

Maranzano, "Emzo" heeft met hoge punten zijn B- diploma op het terrein van Hubertus, Waalsdorp behaald. Prima gedaan Emzo en Stephanie! Klik hier voor de resultaten>>>

20-03-2007Zoals beloofd nu ook de foto's van onze reis naar Denemarken, klik hier>>>

18-03-2007Eindelijk dan de foto's op het net van onze geweldige reis naar Schotland in januari van dit jaar. Zeer binnenkort hoop ik de foto's van het bezoek aan Denemarken op het net te zetten.

25-02-2007Miuccia Prada di Ala D'Oro bij de Beste vijf van FCI 7 op de TOP HOND SHOW! Een keer per jaar wordt de TOP Hond van het Jaar verkiezing gehouden. Hieraan mogen alleen honden meedoen die zich in het voorgaande jaar op een show in Nederland hebben gekwalificeerd door te zijn geplaatst op een 1e, 2e of 3e plek in hun rasgroep. Tijdens de Hond van het Jaar verkiezing 2006 zijn er maar liefst vier Bracchi uit de Ala D'Oro stal uitgenodigd. Wederom een prestatie van onze kennel die nog niet eerder door een andere fokker is geŽvenaard. Van de vier Ala D'Oro honden zijn er twee in eigen bezit.

Foto's van de trip naar Denemarken staan nu op de webpagina. Klik hier>>>, verslag en foto's van Schotland hebben jullie nog tegoed!

21-02-2007Terug uit Denemarken! Lachen, gieren en zelfs brullen samen met Ingrid en Anna in Denemarken. Ik heb een heerlijk weekend gehad, we hebben ook kunnen genieten van warm zonnig weer. Zondag hebben wij een groot gedeelte van de dag op het terras gezeten. En wat een mazzel want gister middag nadat wij waren vertrokken is er zo'n 50 cm sneeuw gevallen!

14-02-2007Leonardo, was de laatste in Nederland wonende pup die wij nog moesten bezoeken. De stambomen zijn dus in Nederland rondgebracht. Nu nog even naar Noorwegen Duitsland en Denemarken. Dit weekend staat Denemarken op de lijst, daarover dus volgende week meer, nu eerst de foto's van Leonardo. Klik hier>>>

Wij hebben ondertussen Minotti, Peppino en Bartolomea bezocht.

11-02-2007Om half negen (in de ochtend) werden wij verwacht in manege Benningbroek. Gezellig kijken naar oa. het prachtige paard van mijn collega Ingrid. Tijdens de Noord-Hollandse Kampioenschappen dressuur behaalde zij met haar Friese Hengst de tweede prijs in haar klasse. Een topprestatie waar wij getuigen van mochten zijn.

In de vroege middag was het tijd om de puppen te trainen. Dit ging weer aardig, het commando zit en voorkomen hebben de mannen goed onder de knie. Later op de middag kwamen echte bracco kenners even kwijlen, ook zij bevestigde onze gedachten, we hebben met deze nakomelingen opnieuw goud in handen.

Er zijn nog drie puppen van Fiorucci en Tito Pedrini in Denemarken beschikbaar. Drie reuen waarvan er twee bruin van kleur zijn. Onder tussen maken moeder en kinderen het goed.

03-02-2007We hebben een kleine storing gehad met onze computer zodat het aanpassen van de webpagina niet mogelijk bleek. We lopen daarom iets achter.

Geweldig nieuws! Er zijn tien prachtige puppen van Fiorucci en Tito Pedrini in Denemarken geboren. Moeder en kinderen maaken het erg goed.

Ook onze eigen twee kanjers van puppen maken het goed, aankomende dinsdag zijn ze al weer 12 weken oud. Komende weken zullen wij de puppen van Motje een bezoekje brengen om te horen en zien hoe het gaat met de kleine rakkers. Giacomo, die wij afgelopen donderdag bezochten maakt het in ieder geval prima.

Terug uit Schotland ontbreekt het ons nog even aan tijd om een verslag te maken over deze bijzondere trip, even in het kort -het was weer heerlijk en prachtig in sprookjesland. Gelukkig kunnen wij al weer uitkijken naar onze volgende vakantie in Schotland. Maar eerst gaan we nog even een paar weken naar Italie alwaar we met vrienden aan de Italiaanse "bloemen Riviera" zullen genieten van het voorjaar en natuurlijk de Bracchi.

Shownieuws: Eindhoven, klik hier>>>

21-01-2007De storm van afgelopen vrijdag had maar een klein beetje schade aangericht, een paar dakpannen en ons hekwerk. We hadden dus eigenlijk mazzel. En aangezien er nu geen storm meer was maar gewoon een beetje harde wind dachten wij dat het gevaar geweken was. Maar.........een grote windvlaag vanmorgen zorgde voor een levensgevaarlijke situatie, onze vliegden stond ineens op neerstorten en dus zat er niets anders op de brandweer te bellen. Op zeer vakkundige wijze werd onze prachtboom aan stukken gezaagd door de brandweer. Wat rest is drie grote bulten met takken en houtstronken, het opruimen zal nog even twee weken op zich moeten laten wachten. Over precies drie dagen is onze trip naar Schotland gepland. Op foto: De mannen van brandweer Zuidermeer. Bedankt "jongens"!

02-01-2007Gelukkig Nieuw Jaar! Op foto: Jaap en Ago. Ago die sinds deze week weer terug is uit Denemarken.

 

 

 

30-12-2007

Dolce 23-03-1998 † 26-12-2007

01-12-2007 Silvestro, Jaap en "Motje" in Drenthe

07-11-2007 1 jaar! Happy Birthday! foto december 2006

16-10-2007 Mariotto en Silvestro

07-10-2007
Terra

24-09-2007
Tito Pedrini di Ala D'Oro en BiancoRosso Alberto Braglia

03-09-2007
Silvestro di Ala D'Oro

Isodora † 23-08-2007

16-08-2007
Kirsi met haar honden, Finland

01-08-2007
Verona en Giseppe op de grouse moor, Schotland

22-07-2007
Een heleboel regen, maar dat geeft niets als het gezellig is!24-06-2007
Succes voor "Fretje" in Denemarken op de jachthonden proef

24-06-2007
Tito Pedrin, "Ago" and Isodora "Sienna" in training class.


10-06-2007
Isodora terug in de armen van haar moeder Gabbana

27-05-2007
Maranzano "Emzo" die natuurlijk volgens Stephanie sowieso de leukste hond van Nederland is.

.

27-05-2007
Stephanie in gesprek met Martin Gaus.


20-05-2007
Zwemdiploma voor Vita en Baggio (op de achtergrond)


20-05-2007
Jaap en Kim, plannen maken!


07-05-2007
De Noorse "Valborg"


09-04-2007
Missoni "Tosca" trots achter haar Duimpje!08-04-2007
Jaap, "Abel", "Martha" en Kirsi

25-02-2007
Miuccia Prada di ala D'Oro
11-02-2007
Ingrid met haar prachtige jonge Friese hengst, op de dressuur wedstrijd werden zij tweede van Noord Holland. Goed gedaan Ingrid!03-02-2007
Onze reis naar Scholand was opnieuw geweldig!

21-01-2007
De brandweer mannen kwamen ons helpen na de storm. Bedankt Jongens!02-01-2007
Jaap met Ago

©Di Ala D'Oro- Muller / Steffens