.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

 

Nieuws Pagina 2008

Archief :
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014201520162017201820192020
20212022 2023 2024

29-12-2008Afgelopen week hebben wij veel foto's mogen ontvangen van Ala D'Oro nakomelingen uit de hele Wereld. Hier zijn wij erg blij mee, onze dank is groot! Volgende week zal ik tijd maken om ze op het Internet te plaatsen. Wij wensen jullie een gelukkig nieuw jaar.

23-12-2008Gister de kerstshow in Wijchen, de laatste show van het jaar. Onze kennel deed het uitmuntend! Na de keuring in de erering werden we overladen met complimenten. Onze "Mot", "Mauro" en "Laura" zijn KANJERS! Klik hier voor de uitslagen>>>

07-12-2008Nieuwe foto's op de Dek Reuen pagina.

30-11-2008Amsterdam Winner show. Een TOP dag! Het is een compliment te zien dat van de zeventien bracco's die aanwezig waren op deze Internationale show, twaalf Ala D'Oro bloed door de aderen heeft stromen.
De raskeurmeester was vooral gecharmeerd van de mooie rastypische hoofden en bovenbelijning van onze fokprodukten. Dit en het mooie uitgrijpend gangwerk van Miuccia Prada "Mot" deed de keurmeester besluiten "Mot" het BOB te geven. Alle resultaten staan op de site, klik hier>>>

29-11-2008Al vast een kleine terugblik op 2008, zie 't BLOG, klik hier>>>

23-11-2008De eerste sneeuw is gevallen in ons land. Niet zo veel maar wel genoeg om deze prachtige foto te maken van onze Dolce Amore. De puppen uit ons laatste nestje groeien mooi op. Binnenkort kunnen wij naar hartelust voor ze "hieperdepieppen " op hun eerste verjaardag!
Wij hebben een wandeling georganiseerd. Op de dag voor de Winner show in Amsterdam ontmoeten wij veel vrienden. Wil je meer weten over deze wandeling of ook mee wandelen, stuur ons dan even een e-mail.
Gister kregen we geweldig nieuws uit Zweden. Anki's Ensemble "Stella" is zwanger! We hadden al met Anki afgesproken dat als er puppen zouden komen wij zeker op kraam visite gaan in Zweden. We verheugen ons nu al op dit bezoek.

10-11-2008Tijd vliegt. Vandaag zijn de kinderen van Laura vier jaar geworden. Allen van harte gefeliciteerd!

07-11-2008 Vandaag zijn de kinderen van Miuccia Prada twee jaar oud. Allen van harte gefeliciteerd! Onze gedachte zijn bij Silvestro.

02-11-2008 Zijn kinderen doen het al een poosje uitstekend op shows, gister was het in Nederland de beurt aan Tito Pedrini "Ago" zelf. De Zweedse keurmeester was duidelijk; Een zeer rastypische hond met uitmuntende uitstraling. Meer informatie? Klik hier, pagina resultaten>>>

25-10-2008 Wij hebben een drukke week achter de rug. Ons speciale bezoek uit Zweden is naar huis. Maar... we hebben afgesproken met Anki van de Zweedse kennel Ensemble dat wij tijdens onze eerst volgende reis naar Zweden bij haar op bezoek gaan.
Nieuwe foto's op de pagina van Marcellina, Emilia Pucci, Dolce Amore, en Mariotto di Ala D'Oro. Klik hier>>>

14-10-2008Heerlijke dagen hebben we gehad in Hongarije. Ons verslag staat op de pagina, klik hier>>>

30-09-2008Voorjager Dick Mientjes en Castellano di Ala D'Oro hebben tijdens de veldwedstrijd op 30 september 2008 een Eervolle Vermelding (EV) gescoord. Alsnog van harte gefeliciteerd! Op onze BLOG zijn verslag.

03-10-2008 Uitmuntend in Hongarije
Res. CAC Miuccia Prada di Ala D'Oro
CAC Mariotto di Ala D'Oro
CAC & Res. CACIB Laura Biagiotti di Ala D'Oro

28-09-2008Komende weken zijn zeer opwindend. We starten met een reisje naar Hongarije. We hebben een aantal van onze honden ingeschreven voor de Kampioenschappen en clubshow. Op onze weg naar Hongarije gaan we op bezoek bij Valentino di Ala D'Oro. Zijn eigenaren hebben een vakantie huis op onze route. Volgende week zijn wij terug van deze trip en kunnen wij hopelijk goed nieuws brengen.

29-09-2008Afgelopen week kregen wij nieuws van de eigenaren van Bartolomea di Ala d'Oro. Op een jacht/veldwerk test voor jonge honden in Tsjechië behaalde zij 214 punten. Dit leverde een Res. CACT op. Prima gedaan en van harte Gefeliciteerd!

22-09-2008Nieuwe foto's op de pagina van Salvatore, Berenice en Peppino di Ala D'Oro

13-09-2008Nieuwe foto's van Rubella, Laura Biagiotti, Elefantino Rosso, Mara Anna, Miuccia Prada, Mariotto, Maranzano, Missoni, Castellano and Prima Donna. Klik hier>>>
Jacht op de wilde eend is open. Binnenkort meer nieuws op de pagina

09-09-2008De clubmatch op 7 september was erg leuk. De CFBIS in Frankrijk had het goed voor elkaar. Wij hebben sommige oude en een aantal nieuwe vrienden ontmoet. Onze honden deden het prima op de dag. Mariotto di Ala D'Oro werd verkozen tot Beste van de Show!

06-09-2008Bambaia "Bambi" schrijft geschiedenis op veldwedstrijd in Denemarken. Nog niet eerder had in Denemarken een Bracco Italiano een 1ste prijs/uitmuntend gehaald op een veldwedstrijd. Kim die zelf jacht training instructeur is, behaalde vandaag deze fel begeerde kwalificatie met onze Ala D'Oro dame.
Wij zijn super trots op het duo!

31-08-2008Ala D'Oro kennel had een goede dag vandaag op de show in Rotterdam. Beste teef en reu, BOB en 2e BIG. Onze zoete kampioen Tito Pedrini kreeg het r. CAC wat vandaag een volle CAC, kampioenschappunt opleverde. Onze pup Dolce Amore kreeg van de keurmeester een 1 Veel Belovend met zo'n prachtig keurrapport dat dit ons goede moed geeft voor de toekomst.

30-08-2008De zomer loopt op zijn eind, het seizoen is weer begonnen. Rotterdam is morgen de plek waar onze Dolce Amore haar show debuut maakt in de puppen klas. En volgende week, al op 7 september gaan we met een gezellige groep naar de clubmatch in Frankrijk. Naast een exterieur keuring heeft deze club ook een aanleg test georganiseerd. Een verslag volgt.

18-08-08Nieuwe foto's op de pagina van Dolce Amore, Amarone, Mariotto, Violetta, Laura Biagiotti en Missoni. Klik hier>>>

03-08-2008Nieuwe foto's op de pagina van Ombrone and Passerina.

28-07-2008De puppen van Miuccia Prada "Mot" en Andor zijn al weer 5 maanden oud. Een van de puppen uit dit nestje, onze Dolce Amore viert haar vakantie bij ons thuis. Dit weekend hadden wij de gelegenheid zusje Mara Anna op te zoeken. Natuurlijk, de meiden zijn ook op de foto genomen. Daarvoor mijn dank Stephanie!

27-07-2008Nieuwe foto's op de pagina van Castellano.

22-07-2008Nieuwe foto's op de pagina van Mariotto , Armani en Dolce Amore en Peppino .

15-07-2008De puppen van Miuccia Prada X Andor maken het goed. Ze groeien als kool. Voor een aantal puppen geldt dat zij al druk in de weer zijn met de fazant en/of patrijs. Positief trainen met een bracco pupje is belangrijk. Het waterwerk wordt daarbij niet overgeslagen. Wij zijn erg enthousiast over de ervaringen van de verschillende eigenaren. Natuurlijk zullen sommige van deze puppen binnenkort ook hun eerste show ervaring opdoen.

08-07-2008 Terug uit Zweden en Denemarken. De honden hebben het prima gedaan. Laura Biagiotti won de titel "Zweeds Kampioen". Binnenkort een verslagje over deze reis met veel foto's. Klik hier voor onze showuitslagen>>>

29-06-2008Tito Pedrini di Ala D'Oro, "Ago's" nakomelingen doen het in heel Europa geweldig in de showring. Gister werd BiancoRosso Alberto Braglia op een Internationale show in Nederland BOB van de 11 bracchi die in Uden hadden ingeschreven. Lees het BLOG voor meer informatie. Nieuwe foto's van Armani op onze pagina. Klik hier >>>Onze koffers zijn gepakt. Denemarken en Zweden worden komende week bezocht. Onze hondjes zijn er klaar voor. De WK 2008! Nu maar afwachten wat de Italiaanse keurmeester mooi vindt.

27-06-2008We hebben de eerste resultaten binnen van de kinderen van Miuccia Prada's X Adelchi. Officiële FCI A uitslagen voor Violetta, Mariotto, Giacomo, Leonardo and Bartolomea! Binnenkort krijgen we de resultaten van Minotti, Berenice and Peppino. (toegevoegd: Uitslagen zijn binnen HDA vrij).

27-06-2008We hebben de eerste resultaten binnen van de kinderen van Miuccia Prada's X Adelchi. Officiële FCI A uitslagen voor Violetta, Mariotto, Giacomo, Leonardo and Bartolomea! Binnenkort krijgen we de resultaten van Minotti, Bambaia, Berenice and Peppino. Wij röntgenen nu al tien jaar alle puppen die bij ons in huis geboren worden, deze informatie gebruiken wij om onze kennis over het ras te vergroten en onze bloedlijnen te verbeteren. De uitstekende resultaten geeft sommige eigenaren de kans redelijk veilig hun eerste nestje te fokken. Onze vrienden uit Noorwegen, Rigmor en Thomas kunnen nu hun plannen voor hun eerste nestje uit gaan werken, nu gebleken is dat Violetta haar heup en elleboog resultaten uitmuntend zijn. Hun eerste nestje zal hopelijk in het voorjaar van 2009 geboren worden, de combinatie zal prachtig zijn. Voor de mensen in Engeland eindelijk goed nieuws want zij krijgen de kans puppen uit uitmuntende bloedlijnen te importeren zonder de gebruikelijke wachttijd die de quarantaine met zich mee brengt. Noorwegen is namelijk een Rabiës vrij land.

26-06-2008Nieuws op het BLOG
Op foto Kamp. Miuccia Prada en Kamp. Missoni di Ala D'Oro jarig vandaag!
23-06-2008Onze Castellano is gister avond vader geworden van vijf prachtige oranje pupjes. Met moeder "Linda" gaat het prima. Jammer genoeg is het niet zo gemakkelijk om even bij ze op bezoek te gaan, ze zijn immers in Finland geboren! Maar we houden iedereen op de hoogte via onze webpagina. Meer informatie over dit nestje, over deze puppen? Stuur een e-mail
De jachtproeven zijn weer begonnen, onze Mariotto doet het erg goed en menig keurmeester is onder de indruk van zijn werk. Binnekort meer nieuws!
Nieuwe foto's op de pagina, deze keer een paar van Mariotto en Passerina Ardini. Klik hier>>>
Nieuws op het BLOG

19-06-2008Nieuwe foto's van Emilia Pucci, klik hier >>>

15-06-2008Het eerste verslag van onze vakantie in Noorwegen staat op het Internet, er zijn veel foto's te zien, ga naar Extra Pagina >>>
Nieuwe foto's van Dolce Amore en Mara Anna, klik hier >>>

14-06-2008Geduld, dat is wat je moet hebben als je jaagt op hert of ree. Gisteravond, terwijl iedereen naar het Nederlands elftal aan het kijken was, schoot Jaap zijn eerste zesender. Natuurlijk moesten er foto's gemaakt . Wij weten alvast wat we op het menu hebben staan met de Kerstdagen!

11-06-2008BLOG

09-06-2008Nieuwe foto's op de pagina van Violetta en Bambaia di Ala D'Oro, klik hier>>>

08-06-2008Nieuwe foto's op de pagina van Maranzano, Mariotto, Prima Donna, Laura en Rubella di Ala D'Oro, klik hier>>>

07-06-2008Nieuwe foto's op de pagina van de in Denemarken wonende Solo Una di Ala D'Oro, klik hier>>>

07-06-2008We zijn terug van onze zomer vakantie, we hebben zoveel foto's gemaakt dat het nog wel even wat tijd kost om ze uit te zoeken en een aantal hiervan op het Internet te zetten. In onze BLOG wel alvast wat foto's, ik zal proberen dit nog een paar keer te doen de komende weken. Wel....de zomer vakantie is dan wel voorbij, maar we hebben nog voldoende vakantie dagen over om op pad te gaan. Over drie weken gaan we opnieuw naar het Noorden. We zullen dan Denemarken en Zweden aandoen en zodoende hoeven we onze Noorse en Deense vrienden deze keer niet zo lang te missen. Die zien we allemaal in Zweden!

24-05-2008Onze zomer vakantie is begonnen! Vanaf vandaag kunnen jullie ons via onze BLOG volgen!

23-05-2008Nieuwe foto's op de pagina van Giacomo, Minotti en Mariotto, klik hier>>>

22-05-2008De afgelopen week was het de beurt aan de kinderen van "Motje"die in Nederland wonen om te worden geröntgend op heupdysplasie. Al tien jaar lang worden alle Ala D'Oro's geröntgend en verzamelen wij alle gegevens over onze honden. De eerste drie jaren gingen wij naar Zeist maar sinds 7 jaar komen we bij de dierenartsen praktijk in Enkhuizen. De praktijk van Dierenarts Lub is verplaatst naar een prachtig nieuw pand, met veel ruimte en prachtige apparatuur. Alle eigenaren kregen een CD met hierop het onderzoek van hun eigen hond mee naar huis. Het weerzien met de baasjes en honden was gezellig. Over ongeveer drie tot vier weken verwachten wij de resultaten.

19-05-2008We wachten op goed nieuws, met een beetje geluk is het Finse teefje dat gedekt is zwanger. Zodra we meer weten vermelden wij het hier op de pagina.

Van Ralph and Barrie (Minnittes kennel) ontvingen we vorige week al de eerste foto's van Marcellina's puppen. Marcellina di Ala D'Oro "Sadie" is de dochter van onze Gabbana. Zij beviel twee weken geleden van 6 prachtige puppen. Natuurlijk zullen we het nestje volgen en de prachtige foto's van Ralph en Barrie op de webpagina plaatsen. Dat de foto's de moeite waard zijn blijkt uit het feit dat van een voorgaand nestje een van de foto's van de puppen op de omslag van de North American Hunting Dog Association gebruikt is.

17-05-2008Het veldwerkseizoen is ten einde, di Ala D'Oro heeft geweldige resultaten behaald in Italië. Twee belangrijke kwalificaties op twee Kampioenschap veldwedstrijden. Zoals beloofd een kort verslag met wat foto's op pagina >>>. De zomer is wat ons betreft begonnen.

Nieuw bericht op onze BLOG. Onze Vakantie naar Noorwegen kan beginnen.

Op de webpagina zijn nieuwe foto's geplaatst. Ga naar de foto pagina >>>

Alle puppen zitten nu op hun plek, ook de pup die naar Afrika verhuisde is aangekomen. De eerste foto's zijn indrukwekkend.

Afgelopen weken hebben verschillende honden uit onze kennel deelgenomen aan shows in Nederland. En daar waren ze weer behoorlijk succesvol, allen gefeliciteerd. Op de resultaten pagina staan de uitslagen vermeld >>>.

Nogmaals willen wij vanaf deze plek iedereen bedanken voor hun medeleven. Nadat ik het bericht over Silvestro op de webpagina had gezet zijn wij opnieuw overladen met lieve reacties.

02-05-2008Na een week vol verdriet willen wij onze lieve familie en vrienden bedanken voor alle steun, lieve woorden, telefoontjes en e-mailtjes. Tot ons grote verdriet is vorige week onze Silvestro om het leven gekomen. Tijdens de training kwam hij met een langzaam rijdende vrachtauto in botsing, hij overleed niet veel later aan zijn verwondingen in een dieren(spoed)kliniek.

29-04-2008Nieuwe foto's op onze webpaina, ga naar update foto, klik hier!

15-04-2008Onze puppen zijn klaar om naar hun nieuwe baasjes te gaan.

07-04-2008Onze puppen groeien gestaag, vandaag staat een bezoek van de dierenarts op het programma.

06-04-2008Op de show in Goes werden vandaag alle Ala D'Oro-tjes en hun naaste familie door de keurmeester uitmuntend beoordeeld. Mariotto di Ala D'Oro werd Beste Reu en BOB! Goed gedaan toppertjes!

03-04-2008Onze veldwerk toppertjes zijn terug uit Italie. De veldwerk prijzenkast is aangevuld met een beker en een Italiaans glazen bord. Op dit moment heb ik nog geen tijd volledig verslag te doen maar na het weekend zou het moeten lukken.

03-04-2008Onze puppen ontwikkelen zich ondertussen prima, vandaag krijgen zij een chip van de Raad van Beheer. Aankomend weekend probeer ik een aantal extra foto's te maken voor de toekomstige eigenaren in het buitenland.

De bevriende Spinone kennel Stannamore heeft nog 2 bruin/bruinschimmel reutjes en 1 bruin/bruinschimmel teefje . Ze zijn op 26 januari 2008 geboren, in huiselijke kring opgegroeid en van prima afstamming.

31-03-2008Heet van de naald, vandaag een Kampioenschap veldwedstrijd in Livorno (Italië). Opnieuw een prachtig rapport en kwalificatie voor Laura en Jaap en verrassing.... ze werden Nummer 1. Binnenkort een verslag.

30-03-2008Geweldige ALA d'ORO resultaten tijdens de kampioenschap veldwedstrijden in Toscane, Italie. Prachtige verslagen van de italiaanse keurmeesters. Opnieuw een Ala D'Oro "MET STAART" die de Italiaanse veldwerk keurmeesters weten te beroeren. Binnenkort een verslag.

Nieuws in het BLOG

29-03-2008Missoni di Ala D'Oro heeft haar GG2 diploma gehaald! Van harte gefeliciteerd Klara!

24-03-2008Vandaag zijn de puppen vier weken oud. Alweer een week voorbij, de dagelijkse puppen nieuwtjes zijn nu te vinden op week 5. Het is tweede paasdag en er ligt sneeuw, persoonlijk houd ik niet erg van sneeuw dus nu maar hopen dat het snel weer overgaat en we mooi weer krijgen. De puppen zullen dit ook leuker vinden. Als ik de weersberichten moet geloven is het in Nederland zeker geen normaal beeld , sneeuw met Pasen!

21-03-2008Gezellige Paasdagen!

17-03-2008Nieuws op het BLOG.

17-03-2008Nieuwe berichten op onze BLOG . Vandaag zijn onze puppen 3 weken oud. Het gaat uitstekend met onze kleintjes. Nieuws en foto's zijn vanaf vandaag te zien op week 4. Afgelopen weekend hebben we aardig wat visite gehad, het was gezellig en extra leuk vanwege de vele mooie resultaten van onze honden.

11-03-2008Vandaag hebben we prachtige foto's ontvangen van Mariotto "Mauro". Gemaakt door Stephanie, die steeds beter gaat fotograferen met haar mooie camera. Mariotto is een kind uit "Motjes" eerste nestje. Klik hier om de rest van de foto's te bekijken>>>
De puppen waren gister precies twee weken oud, week drie is dus geopend.
Op onze BLOG onze Bice overgrootmoeder van de pupjes.

04-03-2008Puppy's, Puppy's, Puppy's we hebben het er druk mee. Vandaag voor het eerst de nagels geknipt. Op onze BLOG een leuke foto.

02-03-2008Gister lekker veel bezoek gehad en het was ouderwets gezellig. Een aantal van de bezoekers vonden de pupjes zo lief dat zij ze graag hadden meegenomen naar huis. Een berichtje voor de trouwe bezoekers van onze pagina; Op de speciale dagelijkse puppy pagina worden iedere dag nieuwe foto's geplaatst.
Vanuit de Deense Raad van Beheer kregen wij de Kampioenschap papieren van Tito Pedrini di Ala D'Oro binnen. Wij zijn er blij mee!

26-02-2008De puppen van "Motje" en Andor zijn gister middag geboren. Negen prachtige pupjes liggen nu heerlijk met moeder "Mot" in hun mandje. Zoals met onze voorgaande nestjes, kan men op de speciale puppen pagina de puppen de komende 8 weken op de voet volgen. De eerste foto's staan er al weer op!

23-02-2008Hoewel wij vinden dat "Motje" klaar is om te bevallen lijkt zij daar iets anders over te denken. "Motje" heeft geen haast. Vanmorgen opnieuw geen tekenen dat er puppen aan zitten te komen. Wat wij nu kunnen doen is geduld hebben, iets anders zit er niet op. Ondertussen eet "Motje alsof ze 100 puppen moet onderhouden en dit maakt ons toch een beetje zenuwachtig.
Op onze BLOG hadden een aantal bezoekers een poultje gestart om te wedden hoeveel puppen er geboren zouden worden en wanneer. Zoals het er naar uitziet heeft een van de bezoekers al een gedeelte van de weddenschap verloren, Hanneke kan natuurlijk altijd nog het aantal goed hebben.

19-02-2008Afgelopen weekend waren wij opnieuw naar Denemarken. Het werd weer een geslaagd weekendje weg! Wij kunnen met trots vertellen dat zowel Fiorucci als Tito Pedrini di Ala D'Oro afgelopen weekend in Odense Deens Kampioen zijn geworden! Wij (Ingrid en Tina) waren blij om "oude" vrienden met Fiorucci en Bambaia en Lars en Stine en hun dochter met lieve Solo Una di Ala D'Oro te kunnen ontmoeten. Natuurlijk zijn er foto's gemaakt en hopelijk ontvangen we deze foto's snel zodat jullie ze ook kunnen zien.
Vanuit Noorwegen kregen wij het bericht dat Violetta di Ala D'Oro het op de show in Fauske (Noorwegen) geweldig heeft gedaan. Ze werd Beste van het Ras en 3e Beste in de Groep, Toppie Rigmor, Thomas en Valborg!
Op de foto: Motje , "Zo ontzettend zwanger!"

13-02-2008Terug uit Denemarken "Motje" wordt dikker en dikker. Nog ongeveer 10 dagen wachten voor de puppen worden geboren. "Motje" maakt het tot op heden prima.
We hebben een foto ontvangen van Bianco Rosso's "Mio". Ze is een van de dochters van Fiorucci en Tito Pedrini uit het Bianco Rosso nestje van begin 2007. "Mio"is een "look a like" van haar vader "Ago" maar dan iets vrouwlijker natuurlijk. In onze BLOG kunt u haar foto bekijken.
Verder nieuwe foto's in het fotoalbum van Silvestro, Laura en Prima Donna, Donna Anna, Fiorucci, Bambaia en Freccia Celeste Klik hier>>>

31-01-2008Onze zwangere Miuccia Prada is en blijft een top model. Ondanks dat haar buik steeds dikker wordt is zij de droom van iedere fotograaf.

24-01-2008Van de secretaris van de Zweedse Bracco Italiano Club kregen wij de vraag of we een klein beetje reklame op onze webpagina wilde maken voor de hondenshows die zijn georganiseerd door oa. de Zweedse Bracco en Spinone Club.

19-01-2008Uit een echografie is gebleken dat onze Miuccia Prada "Motje" zwanger is! Puppen worden rond 22 februari verwacht. We verheugen ons hier zeer op.

13-01-08Gister hebben Jaap en Wim in Drenthe geen kans gezien een reegeit in het vizier te krijgen. Het is duidelijk makkelijker om haar voor de camera te krijgen. Jammer maar de volgende keer meer mazzel mannen, jullie hebben nog wel even.

 

02-11-2008 Ala D'Oro alle CAC & CACIB's in Bleiswijk
Tito Pedrini di Ala D'Oro BOB en 6e BIG!

28-09-2008 Miuccia Prada di Ala D'Oro

06-0-2008 Bambaia & Kim schrijven Deense geschiedenis


28-07-2008 Dolce Amore en Mara Anna 5 maanden oud

08-07-2008 Laura Biagiotti di Ala D'Oro "Zweeds Kampioen" op de Wereld Kampioenschappen in Stokholm

Genieten in de tuin en natuurlijk even met z'n allen op de foto!

22-06-2008 "Mauro", Mariotto in actie op de wedstrijd.


07-06-2008 Rigmor, Jaap en de honden in Noorwegen.

22-05-2008 De tweede ploeg op de foto voor de nieuwe praktijk van Dr Lub en de drie broers houden nog steeds van elkaar..

19-05-2008 Minnittes Aleesa op de omslag van de "North American Hunting Dog Association".

17-05-2008 Mam met Gabbana en "Mot", genieten van de Nederlandse zon

02-05-2008 Silvestro

03-03-2008 Italie 31-03-2008 Jaap straalt als hij de prijs die bij een eerste kwalificatie hoort in ontvangst neemt. De keurmeester en de voorzittter van de SABI reiken hem dit glazen bord aan. Op de achtergrond een gedelegeerde van de ENCI.

11-03-2008 Mariotto di Ala D'Oro


02-03-2008 Tito Pedrini en Fiorucci Kampioen

25-02-2008 Puppy's zijn geboren!!

23-02-2008 We are so ready, puppies are welcome!

21-02-2008 Puppies Expected!!

31-01-2008 Zwangere Miuccia Prada di Ala D'Oro

13-01-2008 Reegeit in Drenthe

©Di Ala D'Oro- Muller / Steffens