Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl
.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

 

Nieuws Pagina 2010

Archief :
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014201520162017201820192020
20212022 2023

20-12-2010We maken ons op voor de feestdagen van 2010. We kijken terug op een roerig honden jaar met zoals altijd ups en downs. Zo namen wij dit jaar afscheid van onze Gabbana en Bice, twee top honden. Dankbaar zijn we dat we zo lang van deze lieve meiden hebben mogen genieten. Met nog twee oudjes op de bank houden we ons hart vast, hoewel Prima Donna "Pelbes" en Gucci het op dit moment nog goed doen. Ala D'Oro show en werk resultaten. Dit jaar kunnen we opnieuw met trots terug kijken. Veel uitstekende resultaten van Ala D'Oro honden op veldwedstrijden en werkproeven en hondenshows. Naast de werk wedstrijden en shows hebben we dit afgelopen jaar enorm veel goede dagen gehad in het jachtveld. We realiseren ons dat we geluk hebben met de jachtvelden bij ons in de buurt, vooral in het voorjaar en zomer maken we hier dan ook gretig gebruik van. Dit jaar hebben we ook veel kunnen trainen en jagen in het buitenland. Hiervoor moeten we onze vrienden bedanken. Wij hopen het komend jaar weer berichtjes en foto's te ontvangen van alle (mede)eigenaren van een Ala D'Oro. Wij wensen iedereen een heel gelukkig en gezond 2011!

18-12-2010We hebben veel nieuws te melden, deze keer zowel goed nieuws als ook erg droevig nieuws. We beginnen met het droevige nieuws. De jonge maar zeer talentvolle Trussardi di Ala D'Oro "Baltzar", is zeer onverwacht overleden. We hopen binnenkort meer van zijn doodsoorzaak te begrijpen doormiddel van een autopsie rapport. We vinden het allemaal erg verdrietig. Wij leven mee met Elias en Kasja en wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Ons goede nieuws is, dat tijdens ons bezoek aan ItaliŽ, onze honden Miuccia Prada "Mot" en Laura Biagiotti erg goed gepresteerd hebben tijdens de kampioenschap veldwedstrijden, voor het verslag, klik hier >>> .

29-11-2010Groot succes voor onze Ala D'Oro kennel tijdens de Amsterdam Winner, klik hier voor de resultaten>>>

27-11-2010Eindelijk even de tijd om achter de computer te zitten. Het verslag over ItaliŽ heb ik nu op het internet gezet, ga naar extra pagina>>> Vorig weekend ook gezellig op pad met de honden, dit weekend hebben we geen tijd voor extra wandelingen met de honden, het is geweldig druk want we krijgen visite uit Denemarken. We hebben ons al maanden enorm verheugd op de komst van Lisbeth en haar honden. We hebben een strak schema opgesteld, trainen met de zujes Mia en Bianca. Donderdag komen ook de Noren naar Nederland dus dan is ons huis(je) pas echt vol. Maar eerst de Amsterdamse Winner, we gaan morgen. Nieuwsgierig, volg ook ons BLOG, klik hier>>>

13-11-2010Bruine pup is onderweg naar haar nieuwe baasje, er wordt enorm naar haar uitgekeken. In Denemarken ging Coccinella di Ala D'Oro "Bianca" voor het eerst naar de hondenshow. Ze werd door de keurmeester beloond met een 1 uitmuntend, prima gedaan Lisbeth en Bianca! In Zweden gaat Trussardi "Baltzar" lekker in het veld, onze verwachtingen zijn hoog gespannen! Ook hadden we een aantal jarigen, de kinderen van Miuccia Prada "Mot" werden 4 jaar oud, de kinderen van Laura werden 6 jaar oud. Verder hebben we een aantal mooie foto's binnen van verschillende Ala D'Oro-tjes. Klik hier voor de foto pagina>>>
Nieuwsgierig, volg ook ons BLOG, klik hier>>>

08-11-2010Afgelopen weekend waren wij weer in Denemarken. Deze keer om twee puppen op te halen. Het zijn kinderen van Bambaia di Ala D'Oro. Voor onze hele familie wel weer even wennen om twee "vreemde" puppen te hebben rond rennen in huis. Vandaag dus zomaar een extra dagje vrij om te zorgen dat deze puppen snel een Ala D'Oro ritme ontwikkelen. Vanmorgen even met Mia en "Barbie" pup in Obdam geweest, wat een belevenis. Mia is echt heel lief, iets wat we eigenlijk niet hadden verwacht want ach Mia is zelf nog zo'n baby.
Nog maar vier weken dan is de Winner in Amsterdam, we verheugen ons enorm op het bezoek va onze Deense vriendin.

15-10-2010Nog steeds krijgen wij lieve berichtjes binnen in verband met het overlijden van Gabbana, nogmaals dank hiervoor. Op dit moment hebben wij het enorm druk met diverse trainingen. Laura Biagiotti en Miuccia Prada zijn nu iedere dag in het veld te vinden. Mia Carmen gaat op dit moment twee keer in de week met Jaap mee maar gaat ook nog naar ringtraining en gehoorzaamheid cursus. Afgelopen weken heb ik behoorlijk wat foto's en nieuws mogen ontvangen van Ala D'Oro hondeneigenaren. Op de foto hiernaast zien we de gelukkige broers, Peppino "Baggio" en Minotti "Miga". "Miga" zal dit najaar voor het eerst meedoen met een carnicross wedstrijd. Fijn te horen dat het zo goed gaat. Meer nieuws op ons BLOG, klik hier>>>

01-10-2010Wij willen jullie danken voor de lieve woorden, post en e-mail die wij naar aanleiding van het overlijden van Gabbana hebben ontvangen. Het doet ons goed. Afgelopen weekend hebben wij in Denemarken bij kennel Bianco Rosso de achterkleinkinderen van Gabbana bezocht. Het is een pracht nestje. De pupjes zien er bijzonder goed uit. Miuccia's dochter Bambaia blijkt een bijzonder relaxte en lieve moeder. De planning is dat wij eind oktober de puppen jacht en intelligentie test gaan afnemen. Wij zijn enorm benieuwd naar hun talenten. Jaap en Kim zijn natuurlijk nog even aan het werk geweest met Muiccia, Mia en Freddie op de mooie en zeer gevarieerde Deense jachtvelden. Meer nieuws op ons BLOG, klik hier

23-09-2010Met pijn in ons hart laten we weten dat onze lieve Gabbana is overleden. De laatste maand veranderde Gabbana van een energieke hond in een oude dame die niet meer buiten ons terrein wilde wandelen. Toen zij drie dagen geleden ook niet meer wilde eten was dit het teken om haar te laten gaan. Wij zijn erg dankbaar dat we meer dan twaalf jaar van haar hebben mogen genieten. Voor di Ala D'Oro kennel is Gabbana een belangrijke hond geweest, haar jachtcapaciteit en haar rastypische uiterlijk hebben er mede toe bijgedragen dat wij een goede en betrouwbare naam hebben kunnen opbouwen in de (Bracco) honden wereld. We zullen Gabbana enorm missen. Rust zacht lieve Gabbaan.

06-09-2010Geweldig nieuws Bambaia di Ala D'Oro is bevallen van negen prachtige puppen! Er zijn vijf teven en vier reuen geboren, we houden jullie natuurlijk op de hoogte over dit nestje.

28-08-2010Er staan enorm veel nieuwe foto's op ons net, de eigenaren van Moana, Violetta, Pia, Trussardi stuurde ons deze week prachtige foto's. Ga naar pagina UPDATE FOTO om ze te bekijken, klik hier>>>.
Zoals velen al hebben gelezen op ons BLOG zijn we met een selecte groep naar Denemarken geweest om te trainen.

20-08-2010Heel goed! Onze mooie en uitmuntende werker Bambaia di Ala D'Oro is zwanger! De puppen worden verwacht in de eerste week van september.
Nieuwsgierig? Houdt ons BLOG in de gaten!

01-08-2010Goed nieuws Bambaia di Ala D'Oro, roepnaam Bambi is succesvol gedekt. Voor deze out-cross combinatie werd lang gezocht naar een zeer rastypische Italiaanse reu met een mooie stamboom. Natuurlijk moest de reu net als Bambaia zijn sporen hebben verdient in het veldwerk. Na de echografie van afgelopen week kunnen we nu met zekerheid zeggen dat Bambi's reisje naar Italie niet voor niets is geweest.

12-07-2010Afgelopen zaterdag deden Mariotto "Mauro" en Stephanie mee bij een KNJV proef in Zeeland. Het resultaat was weer geweldig. Samen zijn zij een super team, wij zijn dan ook heel trots op deze kanjers. Klik hier voor het verslag>>>
De in Denenmarken wonende Bambaia di Ala D'Oro is gedekt door een mooie goed werkende Italiaanse reu. Kim en Anna van kennel Bianco Rosso houden ons op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo spannend!
Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen op een nieuw veldwerkseizoen. Mia Carmen di Ala D'Oro heeft al menig veldje gelopen en heeft wat ons betreft talent. We hebben geluk, ze is gemakkelijk te trainen, dat heeft ze vast van haar Pa (Baiardo)! Augustus wordt een drukke maand. Druk met trainen van jonge Bracchi en Spinone in binnen en buitenland. Nieuwsgierig? Houdt ons BLOG in de gaten.

29-06-2010Terug van de Wereld show in Herning, Denemarken. Een lang weekend genieten van Lisbeth's gastvrijheid en van het overige perfecte gezelschap. Lisbeth haar huis en tuin werden omgetoverd tot Bracco & Spinone gebied. Precies zoals Lisbeth en Boye het afgelopen januari al hadden gepland. Het was super gezellig met de baasjes van Coccinella, Solo Una, Rubella Vittoria, Delaney en niet te vergeten, de Spinone clan uit Nederland. Ik heb weer leuke mensen leren kennen. Natuurlijk was ook Kim van partner kennel Bianco Rosso aanwezig. Volgende maand is er al weer een nieuwe bijeenkomst gepland. Op de Wereld show werd er door onze jarige Miuccia Prada di Ala D'Oro "Motje" een 2e Uitmuntend in de kampioensklas gelopen, meer zat er deze keer niet in. Klik hier >>> nieuwe foto's op de pagina's. Ook nieuws op ons BLOG

24-06-010Klaar om te vertrekken naar Denemarken. Gister foto's ontvangen van Steef en Arjan uit Toscane. Ze zijn weer mooi!

16-06-2010Onze lieveling Bice is niet meer, we missen haar enorm.

12-06-2010Terug uit Italie. We hebben een heerlijke week gehad. In de Italiaanse Dolomieten kun je geweldig genieten van de natuur. We hadden slechts twee hondjes mee, Miuccia Prada en Mia Carmen. De laatste moest mee want onze vriend Mauro had haar nog niet ontmoet. Volgende week; wij gaan met Motje naar de Wereldshow. Deze trip naar de Wereldshow is een prima moment om de Ala D'Oro'tjes die in Denemarken, Zweden en Noorwegen hun huis hebben gevonden weer opnieuw terug te zien. Natuurlijk is het weerzien met onze scandinavische mensen vrienden ook een hele goede reden om er alvast naar uit te zien.

23-05-10Eindelijk mooi weer. Nu hebben we in Holland eigenlijk altijd mooi weer met Pinksteren. Afgelopen week weer een drukke week. Iedere dag op pad, op jacht naar ree bok. Dit is de tijd van Gucci, zij mag tegenwoordig met Jaap mee op jacht naar de ree. Zij heeft de tijd van haar leven als ze met Jaap zit te wachten tot er een ree te voorschijn komt.
Nog maar twee weken te gaan, dan hebben we zomer vakantie. Deze keer hebben wij twee reisjes gepland, naar het Zuiden en naar het Noorden van Europa.
Attentie!Door recente computer problemen zijn al onze e-mail adressen verloren gegaan. Ala D'Oro vrienden en honden bezitters stuur ons a.u.b een e-mail met jullie gegevens plus telefoon nummer, klik hier>>>.

13-05-2010Zijn jullie ook zo fan van de Giro d'Ítalia? Jaap wel, zijn vriend Mauro had geluk, de Giro karavaan ging vlak langs zijn huis en jachtgebied. Jammer dat Jaap er niet naar toe kon! Vandaag Hemelvaartsdag, geen geweldig weer, op de TV alles over de vliegramp, niet leuk. Maar gelukkig hebben wij onze Missoni en Klara op visite....gezellig! Heerlijk Bracco Italiano informatie uitwisselen en... foto's maken. Ga naar update foto, klik hier>>> voor de allernieuwste!
Attentie!Door recente computer problemen zijn al onze gegevens verloren gegaan. Ala D'Oro honden bezitters stuur ons a.u.b een e-mail met jullie gegevens plus telefoon nummer, klik hier>>>.

30-04-2010Het is even geleden dat er hier Ala D'Oro nieuws gevonden kon worden. Maar gelukkig, de problemen die we met de computer hadden zijn nu opgelost. Tijd voor een update dus. Met onze honden gaat het prima. We hebben vijf dagen geleden de verjaardag gevierd van Bice. Vandaag is onze Prima Donna jarig. We kunnen wel zeggen dat het prima gaat met onze oudjes. Afgelopen maand zijn we veel op pad geweest. We hebben een aantal puppen van "Mot" en "Baldo" bezocht. Wij kunnen weer trots zijn. Voor de nieuwste foto's, lk hier>>> Op de foto rechts.: Mia Carmen en Miuccia Prada bij de buren in het tulpen veld. Het is lente in Zuidermeer!

28-03-2010 We beginnen weer aardig in ons eigen ritme te komen. Natuurlijk missen we de puppen maar we hebben nu eindelijk de tijd om ons te richten op onze Mia Carmen. We hebben de afgelopen week veel mailtjes ontvangen met foto's en updates. Allen dank hiervoor. Het helpt mij wat afstand te nemen van deze "puppen kinderen" als ik zie dat ze gelukkig zijn in hun huis bij hun eigen families. Vanaf nu zullen wij zeker meer buiten te vinden zijn, het weer wordt steeds beter. Ik ben deze week begonnen met onze Bracco vriendelijke tuin. Volgende week komen Hanneke en Arjan op visite! Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte van alle nieuwtjes via onze BLOG, klik hier>>> Ik beloof jullie dat het leuk is om te volgen. Op de foto rechts staat onze Gucci, zij zal onze Mia Carmen binnenkort leren hoe de wind te lezen.

22-03-2010 Negen weken oud. Zondag ging Coccapani naar zijn co-eigenaar. Deze morgen zijn Moana en Trussardi vertrokken naar hun eigenaren, de laatste die nog opgehaald moesten worden. Afgelopen dagen was het dus nog even druk in ons huis. We hebben leuke dingen gedaan, zoals ook een bezoekje aan Steef en Mariotto zaterdag, tijdens hun eerste jachtproef van dit jaar. De resultaten waren prachtig! Een mooi B-diploma en het team waar ze in zaten werd uitgeroepen tot 2e beste team van de dag, onze gasten waren onder de indruk. De laatste foto's staan nu op de Ala D'Oro puppy update. Natuurlijk wel foto's op de honden hun eigen pagina's en ook zal er veel nieuws te zien zijn op ons BLOG, klik hier>>>

15-03-2010 De puppen zijn vandaag acht weken oud. Maar sinds vanmorgen hebben we nog maar vier puppen in huis. Onze Deense vrienden hebben Coccinella meegenomen. Tot volgende weekend is het in ons huis nog heel even druk want dan pas worden de laatste drie puppen opgehaald. We zullen wel een beetje moeten afkikken. Gelukkig hebben we de stambomen binnen van de Raad van Beheer en dus hebben we nu al weer een goed excuus om onze krummels zo spoedig mogelijk op te zoeken.

08-03-2010 De puppen zijn vandaag zeven weken oud. Deze week gaan er al puppen naar hun nieuwe eigenaren. De puppy Campbell en Jacht test is goed gegaan afgelopen weekend, in potentie zijn ze allemaal geschikt om uitmuntende jachthonden te worden. Wij hebben natuurlijk ook een keuze gemaakt wie van dit nestje bij ons blijven. Mia Carmen (op de foto rechts) is er een van. Wij mogen gelukkig nog even van de puppen genieten deze week, zo lang het nog kan! Hopelijk hebben we nog een beetje mooi weer om ook lekker met de puppen buiten te spelen.

01-03-2010 De puppen zijn vandaag zes weken oud. Vorige week starte ik met het bericht dat de puppen het niet druk zouden krijgen. Ik had mij vergist. We hebben de hele week veel onverwachte bezoekers gehad die nog even snel de puppen wilde zien voordat ze straks naar hun nieuwe baasjes gaan. De puppen hebben veel nieuwe dingen gezien en meegemaakt wat goed is voor hun socialisatie. Het enige wat nog moet is dat ze lekker in de tuin kunnen ravotten. Maar het weer zit niet mee, het is niet droog geweest. We hopen dat het deze week gaat lukken, duim met ons mee voor droog weer.

22-02-2010 De puppen zijn vandaag vijf weken oud. Nog maar een paar weken en we meoten ze alweer naar hun nieuwe baasjes laten gaan. Het is een gemakkelijk nestje. De puppen eten allemaal prima en houden zich keurig aan ons eet, slaap en speel schema. Deze week hebben wij veel visite en woensdag is helemaal speciaal want dan komt vriending Ingrid een dagje oppassen. De puppen hebben deze week niet veel op het program staan. Geniet maar weer van de foto's van onze puppenkinderen.
Speciaal voor Laura! Er is regelmatig nieuws op ons BLOG, klik hier>>>

15-02-2010 De puppen zijn vandaag vier weken oud. Aankomende week hopen wij dat de eigenaar van Baldo uit italie komt kijken, wij zijn benieuwd wat hij van de puppen vindt. We hebben afgelopen week veel bezoekers gehad. Ze waren allemaal onder de indruk. Ik hoop dat ik deze week voldoende tijd heb om dagelijks verslag te doen, ik ben nogal druk met het werk. Jaap is druk met de puppen als ik er niet ben, ben ik er wel dan is hij nu bijna dagelijks te vinden in zijn jachtveld, op zoek naar die ene ree. Geniet van onze puppenkinderen.

08-02-2010 De puppen zijn vandaag drie weken oud. Aankomende week hopen wij deze pupjes vooral wat eetmanieren bij te brengen. Ze krijgen nu de leeftijd dat ze met elkaar gaan spelen en ook zullen ze steeds meer op een Bracco gaan lijken. We hebben al veel mensen op visite gehad, allemaal zijn ze onder de indruk. We genieten van onze puppenkinderen. Wij kregen de entree kaart voor "Mot's " deelname aan de hond van het Jaar Show. Het blijkt dat opnieuw alleen Ala d'Oro Bracco's zijn uitgenodigd voor deze prestigieuse show! Onze Mot zal deze keer niet de Ala D'Oro eer verdedigen, hoewel ze er prima uitziet denk ik dat de borsten van Mot nog iets te groot zullen zijn, de show is volgende week al;-). Speciaal voor Laura! Er is regelmatig nieuws op ons BLOG, klik hier>>>

01-02-2010 De puppen zijn vandaag twee weken oud. De ogen van de puppen zijn bijna allemaal open. Ook denk ik dat ze al wat kunnen horen. De dagen vliegen hier voorbij. Afgelopen week had ik weinig tijd om alles op de computer bij te houden. Deze week probeer ik beter mijn best te doen. Van het weekend hebben we visite gehad van toekomstige pup eigenaren. Een aantal van deze eigenaren hebben al een Bracco en kennen wij al jaren. Het was gezellig.

23-01-2010De puppen van Mot en Baldo zijn vandaag zeven dagen oud. Ze doen het erg goed. Ook Mot is in topvorm. Deze week was het vooral veel foto's maken en zorgen dat het aan Mot en de puppen niets ontbrak. Volgens de nieuwe regels van de kennel club moeten er deze week namen worden ingeleverd. Het is ons natuurlijk weer gelukt om mooie namen voor de puppen te bedenken. We moeten alleen nog 5 tot 6 weken wachten tot ze daadwerkelijk aan de pupjes verbonden gaan worden. Dat is namelijk pas als de RvB medewerker langs komt om de puppen een identificatie chip te geven.

17-01-2010De puppen van Mot en Baldo zijn geboren! We hebben 10 puppen, de bevalling is prima verlopen. Moeder en kinderen maken het goed. We moeten nu druk aan de slag want alle mensen op onze wachtlijst moeten worden geinformeerd. Natuurlijk kan iedereen de Ala D'Oro puppen perikelen volgen. Vanaf vandaag plaatsen wij net als bij onze voorgaande nestjes informatie op onze webpagina, dagelijks nieuwe foto's en kleine dag verslagen. We noemen deze pagina, Ala D'Oro Puppy Update! Voor onze buitenlandse skype vrienden is er natuurlijk weer een directe vebinding met de nestkist via de webcam.

En wij of anderen hebben iedere dag ook nog wel wat te melden op ons BLOG, klik hier>>>

10-01-2010Onze zwangere Miuccia Prada "Motje" is ondanks haar enorme buik best nog wel lenig en fit. Toch is er vanmorgen slechts kort in Obdam gewandeld. Het was gewoon te koud, echt helemaal niet lekker. Deze foto is vanmorgen in de tuin genomen. Wij zijn er nu echt helemaal klaar voor. Ik zou zeggen laat maar komen!
Gister zijn er op de website weer nieuwe foto's geplaatst. Een oproep aan alle eigenaren van een Ala D'Orotje; stuur de foto's van de hondjes maar op... het volume van de webpagina is weer aangepast!01-01-2010Het nieuwe jaar is begonnen! Onze zwangere Miuccia Prada "Motje" groeit gestaag. Vanmorgen is deze foto genomen en je ziet aan haar dikke buik duidelijk dat het nog maar twee weken wachten is op de geboorte van haar puppen. Op de website zijn ondertussen de eerste nieuwe foto's te vinden die eigenaren van Ala D'Oro naar ons hebben opgestuurd. Ik ben er nogal druk mee dus kijk regelmatig voor meer nieuwe foto's. Verder staat er een verslag op de pagina van Stephanie over Mariotto's jachtdag in Duitsland, klik hier>>>.

 

 

20-12-2010All Ala D'Oro friends and fan's Merry Christmas and Happy New Year

18-12-2010Miuccia Prada & Mia Carmen

29-11-2010Ala D'Oro succes tijdens de Amsterdam Winner


27-11-10 Jagen in Italie, Jaap, Arjan en Salvatore


13-11-10 Miuccia Prada di Ala D'Oro


01-10-10 "Barbie"


15-10-10 Peppino en Minotti di Ala D'Oro


01-10-10 Puppies

23-09-10 Gabbana di Ala D'Oro (1998-2010)

06-09-10 Puppies

28-08-10 Miuccia Prada di Ala D'Oro binnenkort opnieuw Oma!

20-08-10 Bambaia di Ala D'Oro gedekt en zwanger!

12-07-2010 Mariotto, Mia en Miuccia Prada di Ala D'Oro

29-06-2010
Rubella Vittoria di Ala D'Oro, Solo Una di Ala D'Oro, Bianca Rosso's Delaney, Miuccia Prada di Ala D'Oro en Coccinella di Ala D'Oro

24-06-2010 Mariotto di Ala D'Oro in Toscane


12-06-2010 Aan de voet van "Tre cime di Lavaredo"
Miuccia Prada di Ala D'Oro


23-05-2010 Pinksteren 2010 Zuidermeer
Gabbana, Gucci, Laura Biagiotti, Miuccia Prada, Mariotto, Maranzano
Mia Carmen, Bice


Hemelvaartsdag 2010 in Zuidermeer
vlnr. Mia Carmen, Bice, Gabbana, Missoni
di Ala D'Oro


Lente 2010 in Zuidermeer
Mia Carmen & Miuccia Prada di Ala D'Oro

28-03- 2010 European Champion 2000, Dutch Champion
International Champion, Italian Champion, ENCI Champion 2000. Nebbia Gucci di Ala D'Oro

15-03- 2010 Ala D'Oro puppy's 9 weken oud!

15-03- 2010 Ala D'Oro puppy's 8 weken oud!

08-03- 2010 Ala D'Oro puppy's 7 weken oud!

01-03- 2010 Ala D'Oro puppy's 6 weken oud!

22-02- 2010 Ala D'Oro puppy's 5 weken oud!

08-02- 2010 Ala D'Oro puppies 3 weekse old!

17-01- 2010 Tien Ala D'Oro puppen geboren

10-01- 2010 Miuccia Prada di Ala D'Oro nog een weekje voor de puppen komen.

01-01- 2010 Miuccia Prada di Ala D'Oro zwanger!

© Di Ala D'Oro