Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl
.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

 

Nieuws Pagina 2011

Archief :
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014201520162017201820192020
20212022 2023

25-12-2011
Fijne kerstdagen!
17-12-2011We hebben een fantastische week in ItaliŽ gehad, samen met onze vrienden. We hadden vier volwassen honden met ons mee, Miuccia Prada, Mia Carmen, Mariotto en Coccinella die deelnamen aan verschillende veldwedstrijden, hun resultaten waren meer dan goed. Al de tijd en moeite die wij in het opleiden van onze honden hebben gestoken werden met uitmuntende kwalificaties beloond! Tijdens ons verblijf in ItaliŽ hebben wij natuurlijk ook een internationale hondenshow bezocht, ook daar kregen onze honden uitmuntende resultaten. Wij hebben het verslag van deze reis gepubliceerd op onze webpagina, klik hier >>> Ik heb verschillende pagina bijgewerkt, de Uitslagen pagina, klik hier >>> de Kampioenen pagina, klik hier >>> en de pagina Update foto's, klik hier >>>
Onze kennel heeft ook een BLOG, klik hier om ook ons Ala D'Oro BLOG ! te volgen!

14-11-2011Afgelopen weken zijn druk geweest voor onze honden. Vooral voor onze jonge hond Mia Carmen en haar moeder "Mot" was er volop werk, maar ook Laura en Gucci waren zo nu en dan met Jaap mee het veld in. Eind oktober zijn wij met zeven kinderen van Mot gaan trainen in Denemarken. We hebben vandaag de foto's op het Internet geplaatst, klik hier>>> Het was gezellig, we hebben prima honden werk gezien. Voor volgend jaar hebben wij besloten Mia Carmen te laten dekken door een prachtige reu uit ItaliŽ. We hebben de afgelopen weken al een aantal geschikte toekomstige eigenaren op bezoek gehad. De tijd vliegt dus voor je het weet is het zover en hebben we pupjes.
Volg ook ons Ala D'Oro BLOG !

18-10-2011Het hele weekend waren we onder de pannen. Zaterdag was Jaap samen met Stephanie en haar jachtmaten op pad om het jachtseizoen te openen. Moeder Miuccia Prada "Mot"en haar zoon Mariotto"Mauro" waren mee en lieten prachtig werk zien. Het resulteerde in een mooi tableau aan het einde van de dag klik hier voor een fotoverslag >>>. Sebastiana "Bas" en ik gingen ondertussen op visite bij Fulgenzio di Ala D'Oro "Fabio" en zijn lieve familie. Fabio die zowat in het bos woont nam ons mee voor een heerlijke wandeling. Zondag met z'n allen trainen. "Mose", "Bram", "Daan" en "Bas" kregen deze keer les in het apporteren, voorstaan en zwemmen. Ook hier hebben wij mooie foto's van , klik hier>>> Het was enorm gezellig en natuurlijk nog heerlijk gegeten bij Debby en Michel.

09-10-201109-10-2011 Zaterdag 17 december is er een Ala D'Oro wandeling gepland. Hierbij roepen we alle eigenaren van een Ala D'Oro en/of Ala D'Oro fans en friends op om mee te gaan. Opgeven kan per e-mail of telefoon. Er zijn afgelopen weken enorm veel foto's ingestuurd door de eigenaren van hun Bracchi en zelf zijn we ook weer eens aan het fotograferen geslagen. De nieuwste foto's kun je zien op de pagina update-photo klik hier>>>. Eind van dit jaar zal Mia Carmen di Ala D'Oro worden gedekt door een prachtige en goed werkende Italiaanse reu Wij zijn nog op zoek naar een klein aantal pup eigenaren die willen werken of showen met hun Bracco Italiano. Volg ook ons Ala D'Oro BLOG

26-09-2011Mariotto di Ala D'Oro heeft het Hubertus certificaat gehaald in Duitsland, klik hier voor een uitgebreid verslag>>> Ook staan de foto's van onze september trip naar ItaliŽ op het Internet, klik hier>>> Onze Mia Carmen di Ala D'Oro is volop in training, Jaap is er maar druk mee. Natuurlijk werd er weer in ItaliŽ getraind. We hebben trouwens een uitmuntende partner voor haar gespot in ItaliŽ. Binnenkort meer nieuws op onze pagina over deze mooie combinatie. Moana Piozzi di Ala D'Oro "Nola" van John Callaci heeft sinds kort de officiŽle titel "AKC Junior Hunting Champion" (USA).

08-09-2011Het is groot feest! Stephanie heeft de afgelopen maanden flink gestudeerd om haar jachtdiploma te bemachtigen. Haar theorie examen had zij een paar weken eerder met goed gevolg afgelegd. Vandaag had zij haar hagel en kogel examen en zoals verwacht, ze is geslaagd. We zijn super trots op onze lieve Steef. Voor diegene die het deze keer niet hebben gehaaldÖÖ oefening baart kunst ;-), zie foto rechts! NB: Maandag heeft Steef ook nog even een KNJV B diploma behaald met Mariotto di Ala d'Oro. Ander nieuws: Afgelopen weekend stond geheel in het teken van de hondenshows. Enorm blij waren wij dan ook dat de rasspecialist Dr. Manfroni onze honden met het CAC en RCAC beloonde, resultaten klik hier. Nieuwsgierig, er is altijd nog meer Ala D'Oro nieuws op ons BLOG!

28-08-2011De zomer beleef je natuurlijk met Ala D'Oro. Vorig weekend was het even mooi weer, tijd voor de eerste zwemlessen. Gelijk weer wat tijd gehad om een paar familie portretten te maken. Op de foto hiernaast zijn Mia, Mot, Mose, Michel, Mauro en Laura te zien. De foto's van het zwem uitstapje staan op de webpagina, ga naar Zomer 2011 . Ook weer foto's ontvangen van puppen die in het verre buitenland wonen, bijvoorbeeld de foto's van Stefania. Volgend weekend zien we gelukkig weer heel veel gezellige en lieve Ala D'Oro familie.

14-08-2011De afgelopen weken was het niet alleen druk met de puppen maar ook op het werk. Dus.... weinig tijd gehad de pagina aan te passen. Vandaag een goedmaker. Ik heb veel nieuwe foto's op de pagina kunnen zetten De foto's van onze reisjes naar Caldes(Italie) en Parijs (Frankrijk) staan op de webppagina. Op de pagina update foto's kun je zien dat er ook veel nieuwe foto's van andere Ala D'Oro's zijn ingestuurd. En ook Puppynews Week 10+ is nu Actief. Vandaag gaan er zeker weer meer foto's gemaakt worden. Klara en Missoni zijn hier vandaag zodat we kunnen trainen met de puppen.

01-08-2011Deze week komen een aantal buitenlandse eigenaren hun pup ophalen. Dan zal het hierna weer wat rustiger in huis worden. Natuurlijk houden we iedereen op de hoogte van de vorderingen van onze honden. Voor nu, er staan veel nieuwe foto's op de webpagina, kijk op de pagina Update foto, klik hier>>> Wij weten inmiddels welke twee honden wij zelf uit dit nestje aanhouden. Maar we hebben ook een drietal geweldige families / co-eigenaren gevonden die zullen helpen deze puppen naar het hoogste niveau op de show en jachtgebied te brengen.

27-07-2011Acht weken oud alweer! Nieuwe foto's zijn geplaatst in Newsweek 8 en Newsweek 9
Nieuwsgierig ...... er is altijd nog meer Ala D'Oro nieuws op ons BLOG!

16-07-2011Vandaag zes en halve week oud. Binnenkort de puppentest! We zijn nog niet toegekomen aan het verslag over Italie en Parijs. Dat zal nog even moeten wachten. Onze puppen slokken al onze tijd op, heerlijk! Deze week hebben ze veel binnen gespeeld met de andere honden. Prima Donna "Pebles" neemt graag alle puppen onder haar hoeden in de huiskamer. Samen spelen en samen slapen, ik weet echt niet wie er meer van geniet, Pebles of de puppen. Vandaag gezellig druk met onze bezoekers. Ze vonden onze puppen kinderen mooi!

07-07-2011Onze puppen zijn nu vijf weken oud. Dagelijks plaatsen wij nieuwe foto's op het Internet. Op dit moment is Puppynews week 6 actief.We hebben bijna iedere dag bezoek gehad. Iedereen vindt dat de pupjes uitgroeien tot mooie Bracchi. En natuurlijk zijn wij het met ze eens! Dit weekend gaan Jaap, Steef en Arjan op pad, ze gaan vrienden ontmoeten in Parijs. Dit weekend is er de Worlddogshow georganiseerd. Ik blijf heerlijk thuis met de puppen kinderen. Wij wensen alle vrienden die hebben ingeschreven op de Worlddogshow heel veel succes!

30-06-2011Onze puppen zijn nu vier weken oud. Dagelijks plaatsen wij nieuwe foto's op het Internet. Op dit moment is Puppynews week 5 actief. Met onze Miuccia Prada, "Mot" en haar 10 puppen gaat het uitstekend. Deze komende weken wordt echt genieten. Met een beetje mazzel hebben we er ook nog mooi weer bij waardoor we vaak met de pupjes naar buiten kunnen. Dit weekend komen er in ieder geval weer een aantal toekomstige baasjes naar de puppen gluren.
Mia Carmen en Coccinella zijn terug uit Italie. Ze hebben het prima gedaan. Binnenkort het verslag op het net!
Nieuwsgierig ...... er is altijd nog meer Ala D'Oro nieuws op ons BLOG!

22-06-2011Puppynews week 4 is actief.
19-06-2011Miuccia Prada, "Mot" haar puppen zijn vandaag al weer 18 dagen oud. Iedereen kan de puppen dagelijks volgen op PUPPYNEWS. We zitten al weer in de derde week. We zijn erg blij met de kwaliteit van de puppen. Het is opnieuw waar we zo op gehoopt hadden. Uit dit nestje kiezen wij voor een teef EN reu. En net als de andere eigenaren weten we pas meer als de puppen zeven weken oud zijn. Volgende week hebben we allemaal leuke dingen te doen. Wij hebben zomer vakantie! Wij wachten geduldig op beter weer.

02-06-2011Miuccia Prada, onze "Mot" is bevallen. Tien puppen. We gaan weer enorm genieten. Miuccia Prada "Mot" en de puppen maken het goed. Vanaf vandaag kan iedereen dagelijks de puppy's volgen op PUPPYNEWS voor de eerste foto's.
De Spinone Italiano en Bracco Italiano Club van Nederland (de VISJ) houdt in september een kampioenschap clubmatch. Het zou leuk zijn als de zeer ervaren Italiaanse rasspecialist, de heer Manfroni, heel veel honden mag keuren. E-mail ons voor meer informatie. Op ons BLOG ook altijd nieuws!

28-05-2011Miuccia Prada, onze "Mot" is enorm. Gister dachten we dat ze al wat voor weeŽn had. Vandaag lijkt dat voorbij. Wij verheugen ons echt heel erg op de geboorte van deze puppen. Het wordt tijd dat Mia er een zusjes bij krijgt, kan ze lekker spelen! Iedereen leeft met onze Mot mee. Zodra de puppen geboren zijn zullen we natuurlijk weer dagelijks verslag uitbrengen over hun wel en wee. Ik heb nieuwe foto's ontvangen van een aantal eigenaren en via het Internet wat foto's van Ala D'Orotjes kunnen bemachtigen ( pagina update foto) De Spinone Italiano en Bracco Italiano Club van Nederland (de VISJ) houdt in september een kampioenschap clubmatch. Het zou leuk zijn als de zeer ervaren Italiaanse rasspecialist, de heer Manfroni, heel veel honden mag keuren. E-mail ons voor meer informatie. Op ons BLOG ook altijd nieuws!

22-05-2011Miuccia Prada, onze "Mot" moet over anderhalve week bevallen. Het wachten duurt nu niet lang meer. Laat de puppies maar komen! Vorige week was ik even met mijn moeder op en neer naar Denemarken. Dit keer hebben we gelogeerd bij Lisbeth. We hebben gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt een aspirant puppy koper te bezoeken. Het was weer een gezellige boel. Thuis gaat alles zijn gangetje, Mia heeft even een training rust periode gehad aangezien ze loops was. Nu is haar loopsheid weer over wat betekent dat we weer aan de slag kunnen in het veld! Op de foto is Mariotto di Ala D'Oro "Mauro" te zien. Dank Stephanie voor deze mooie foto. "Mauro" en zijn baasje "Steef" hadden het de afgelopen week druk met het bestrijden van de kraai en vos. Op ons BLOG zijn foto's van onze "dikke Mot", klik hier>>>

29-04-2011Het is druk geweest afgelopen dagen. Lisbeth uit Denemarken is op bezoek en iedere dag gaan we op pad om leuke plekken te bezoeken met of zonder honden. Afgelopen maandag waren we in Leeuwarden op de Paashow. Mia Carmen di Ala D'Oro kreeg van de keurmeester het Jeugd CAC en het Res. CAC. Een aantal van jullie hebben het goede nieuws over de zwangerschap van Miuccia Prada al op ons BLOG gelezen. Nu de echo is gedaan weten we zeker dat we puppies krijgen. Volgende week informeer ik alle mensen op onze wachtlijst, dan kunnen we starten met plannen maken. Morgen is het Koninginnedag, natuurlijk gaan we feesten, maar eerst nog even wat veldwerktraining met Mia Cramen en haar zusje Coccinella di Ala D'Oro "Bianca". Volg ook ons BLOG

18-04-2011Nog maar een week afwachten, dan weten we het zeker. Volgende week gaan wij namelijk een echo maken van Miuccia Prada "Mot" om zodoende na te gaan of ze echt zwanger is. Vorige week hadden we allebei sterk het gevoel dat "Mot" zwanger is, maar alleen een echo maakt dat wij en de mensen op de wachtlijst het zeker weten. Mochten we puppen krijgen zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste eigenaren die met hun pup aan de slag willen in het veld en op de shows.
Dit weekend hadden we visite, Belle (net twee jaar oud geworden) en haar grootouders waren in Zuidermeer. Belle is dol op de Bracco Italiano, ook is ze niet bang voor de camera, wat natuurlijk leuke plaatjes opleverde. Volg ook ons BLOG

03-04-2011Met Miuccia Prada "Mot" naar een uitmuntend werkende en tevens prachtige gebouwde reu geweest voor een dekking. Ons bezoek aan ItaliŽ was deze keer kort maar krachtig. De plannen om nog even na te blijven, een Internationale veldwedstrijd mee te pakken en de Spinone clubmatch te volgen werd vanwege het warme weer op het laatste moment door ons afgelast. Met een beetje geluk, puppen eind mei! Voor dit nestje hebben wij al een aantal mensen op onze lijst, toch zijn we nog op zoek naar nog een paar enthousiaste eigenaren die aan de slag willen in het veld en op de show. Wij hebben enorm hoge verwachtingen van deze toekomstige nakomelingen. Volg ook ons BLOG, "Nola" een dochter van "Mot" uit een eerder nestje haalde een kwalificatie tijdens een jachtwedstrijd in Amerika.

27-03-2011Volgende week gaan we op pad voor onze Miuccia Prada, we hebben een pracht combinatie op het oog. Natuurlijk nog even afwachten of het lukken wil, spannend! Afgelopen maand hebben we Mia's gehoorzaamheid wat opgevijzeld. Niet dat we iets te klagen hadden over onze Mia, maar hoe gehoorzamer de hond hoe makkelijker te corrigeren in het veld. Ook hebben we de afgelopen maand een aantal "Ala D'Oro puppen" bezocht, onder andere Loreana, een zusje van Mia. Het gaat goed met haar, Loreana is net als Mia druk in de leer voor allround jachthond. Het gaat haar goed af. De nieuwe Club van o.a. de Bracco Italiano, de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden (VISJ) organiseert op 3 september 2011 de 1e clubmatch. Wij zouden het leuk vinden daar een groot aantal Ala D'Orotjes te zien, binnenkort hierover meer informatie!

27-02-2011 Vorige week werd de derde verjaardag gevierd van de puppen van Miuccia Prada en Andor. De tijd vliegt. We zijn op het moment druk met onze tuin, de honden, het huis en ons werk. We zijn ook druk met de voorbereidingen voor een nestje. Binnenkort staan onze fok plannen op het Internet. Zoals ik beloofd heb staat er een nieuw verslag over ons bezoek aan ItaliŽ op de site, klik hier>>> om de foto's te zien. Van de SABI kregen we post over een informatie bijeenkomst speciaal voor buitenlanders. Er is ons gevraagd zoveel mogelijk mensen hierover te informeren, binnenkort meer hierover. We hebben van veel eigenaren nieuwe foto's van hun honden ontvangen. Bedankt hiervoor, we zijn hier zoals jullie weten heel erg blij mee.

11-02-2011 Afgelopen week waren we weer in Italie. Deze keer hadden we tijd gereserveerd om samen met de honden en vrienden te trainen, een dag om deel te nemen aan een jachtwedstrijd, die was georganiseerd door Mauro Nerviani en ook nog een dag om deel te nemen aan een nationale hondenshow. Het waren weer fijne dagen, Nadia en Salvatore bedankt voor jullie geweldige gezelschap. Wij kunnen opnieuw zeer tevreden zijn over de resultaten van onze honden. Extra trots zijn we op onze Mia Carmen di Ala D'Oro. Tijdens haar eerste wedstrijd heeft ze de sterren van de hemel gelopen. Binnenkort een uitgebreid verslag over deze dagen op onze webpagina.
Meer nieuws, ga naar ons BLOG klik hier>>>

02-01-2011Het nieuwe jaar is gestart! Als alles goed gaat hervatten wij in februari de veld training van Mia Carmen di Ala D'Oro, zij zal dit jaar haar debuut maken op de veldwedstrijden. Dit jaar hopen wij met en voor onze honden een aantal mooie reizen te kunnen maken, oa naar Schotland en Amerika. En, wat een straf ;-) we moeten onze belofte om langs te komen waar gaan maken bij een aantal eigenaren van Ala D'Oro's in Duitsland en Frankrijk. Van Ralph Minnitte uit Nevada ontvingen wij de foto van Marcellina di Ala D'Oro "Sadie" en haar dochter Minnitte's Alena. Sadie die in juli tien jaar wordt, gaat nog dagelijks mee met Ralph en zijn bracco groep, op jacht naar de chuckar. Volg ook ons BLOG, klik hier>>>

 

 

25-12-2011 Fijne kerstdagen!

17-12-2011 di Ala D'Oro Uitmuntend Veldwerkuitslagen

14-11-2011 Michele de Lucchi "Chiara" di Ala D'Oro

18-10-2011 Jagen in Nederland, 2011

09-10-2011 Marcellina di Ala D'Oro Nevada USA

26-09-2011 Mariotto di Ala D'Oro heeft HGP certificaat!

08-09-2011Stephanie and Mariotto di Ala D'Oro

28-08-2011 Michel met Ala D'Oro familie!

14-08-2011 Zomer beleef je met Ala D'Oro

01-08-2011 Mia Cramen & Bramare Bice diAla D'Oro

27-07-2011 Ala D'Oro puppy

07-07-2011 Ala D'Oro puppy

07-07-2011 Ala D'Oro puppy

30-06-2011 Ala D'Oro puppy

19-06-2011 Ala D'Oro pup.

02-06-2011 Miuccia Prada di Ala D'Oro en haar puppen.

28-05-2011 Mia & Miuccia Prada di Ala D'Oro.

22-05-2011 Mariotto di Ala D'Oro.

29-04-2011 Miuccia Prada di Ala D'Oro zwanger. Puppies verwacht in de laatste week van mei 2011.

18-04-2011 Belle and the Beast's
Laura Bagiotti & Prima Donna
di Ala D'Oro

27-03-2011 Mariotto di Ala D'Oro

27-02-2011 Mia Carmen di Ala D'Oro en Jaap

11-02-2011 Miuccia Prada di Ala D'Oro weer Uitmuntend!

02-01-2011 Marcellina di Ala D'Oro "Sadie" en haar dochter Minnitte's Alena.

© Di Ala D'Oro