Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl
.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens

Nieuws Pagina 2018
Archief :
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018

30-04-2018 Op 25 april 2018 werden de puppen van Dama Bianca di Ala D'Oro X Eduardo Fendi di Ala D'Oro geboren. Super blij zijn wij hiermee. We hebben direct een pagina gestart waar je de puppen kan volgen. En vanaf nu is er iedere week is er een nieuwe link actief. Er is op het moment al informatie te vinden over de vader en moeder, over hoe het ging op hun geboorte dag en hoe het de puppen nu vergaat, bijna iedere dag wat nieuwe foto's en verslagjes. Op het moment zitten we in WEEK 5.
Dama Bianca di Ala D'Oro "Duffy" doet het geweldig goed. Ze oogt super fit en is zo lief en geduldig met haar tien kinderen. Op het moment is zij nog continu in de nestbak te vinden, alleen er even eruit om te eten en haar behoefte te doen. De puppen groeien prima en zijn al bijna hun lichaams gewicht verdubbeld. Het nestje voldoet aan de regels van de beide Bracco Italiano rasverenigingen in Nederland. Op de webpagina van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden, waar wij leden van zijn, staat een geboorte bericht.
We hebben alle mensen die de afgelopen maanden interesse hebben getoont ondertussen benaderd. Helaas konden we niet iedereen gelukkig maken. Maar we hebben het voornemen om een teef te laten dekken in de zomer zodat we van het najaar hopelijk weer puppen hebben.

23-04-2018
Nog een paar dagen, dan is Dama Bianca di Ala D'Oro uitgerekend
. De verwachting is dat de puppen van DuffyXEduardo rond 25 april moeten worden geboren. Wij zijn er klaar voor! We hebben natuurlijk het voornemen om ook van dit nestje veel foto's te publiceren en zo veel mogelijk verslagjes te maken van de gebeurtenissen in en om het nestje. De pagina waar al dit leuks straks op te vinden is kan alvast bezocht worden, klik hier>>>>. De mensen op onze info lijst en die al bij ons thuis geweest zijn krijgen een berichtje zodra de bij moeders inn het nest liggen. Ook worden zij geinformeerd over de beschikbaarheid van een pup. En hoewel het verleidelijk is om dat ook direct na de geboorte te doen wachten wij hiermee tot de puppen rond de vijf dagen oud zijn. Met deze combinatie voldoen wij zoals altijd weer aan fokreglement eisen van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden en de BIC. Nieuws uit IJsland, de eigenaren van "Falki" Guzzi da Dama di Ala D'Oro lieten ons weten dat hij vanaf heden Kampioen genoemd mag worden. Wij feliciteren Petur en Guðbjörg. Trots op de show resultaten van "Falki". Edda da Dama di Ala D'Oro is op Dogshow De Utrecht Beste Teef geworden en behaalde haar eerste punt voor het Nederlands Kampioenschap diploma.

Update 19-03-2018
Vandaag heeft de echo uitgewezen dat Sebastiana Bruna di Ala D'Oro niet zwanger is. We zijn teleurgesteld, maar we hopen het nog een keer te kunnen proberen in augustus/september 2018. Nu dus alleen nog wachten op de echo van Dama Bianca di Ala D'Oro
. De verwachting is dat de puppen van DuffyXEduardo de derde week van april zouden moeten worden geboren. We hebben goede hoop op puppen want de deking ging voorspoedig. Op de pagina puppen hebben wij alvast wat informatie over onze combinatie gezet, klik hier>>> Wij verheugen ons alvast enorm op de geboorte van de puppen. Nu Extra super spannend. Wij waren begin maart in Italie met Sebastiana en Edda. Sebastiana scoorde een uitmuntend en zeer goed op de veldwerkwedstrijd en op de Bracco Italiano Speciale in Lodi kregen beide honden een uitmuntend van de keurmeester. Sebastiana kreeg als extraatje nog het RES.CAC in de gebruikshonden klasse. We zijn er weer trots op. Een foto verslag staat op de webpagina. Een foto verslag staat op de webpagina, klik hier>>
Voor de liefhebbers, we hebben weer een viertal gezamenlijke trainingen op de agenda neergezet. Mocht je een Ala D'Oro in het bezit hebben kun je je opgeven om met ons mee te trainen. Niets moet, alles mag. Klik hier voor meer info>>
Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

01-01-2018 Iedereen een gelukkig en gezond 2018! Het afgelopen jaar stond vooral in teken van vakantie vieren. Onze reizen gingen naar IJsland, USA, Schotland, Duitsland en een paar keer Italie. We hebben fijne herinneringen opgebouwd, maar zoals altijd waren er ook hele verdrietige momenten. Zo begint 2018 zonder de honden Mia Carmen di Ala D'Oro, Miuccia Prada di Ala D'Oro en Mariotto di Ala D'Oro. 2018 echter, staat in teken van gezinsuitbreiding. In ieder geval hebben we voldoende plannen voor dit jaar. Wij willen graag puppen van zowel Dama Bianca di Ala D'Oro als Sebastiana Bruna di Ala D'Oro. Mooie reuen hebben we op het oog voor deze dekkingen. Als onze schattingen juist zijn hebben we straks, begin zomer puppen rondlopen. We zijn er klaar voor, nu alleen nog maar wachten tot de meiden loops worden. Op 14 januari 2018 vertegenwoordigd Sebastiana Bruna di Ala D'Oro voor het derde jaar onze kennel op de prestigieuze Hond van het Jaar show. Wij hopen dat de keurmeester houdt van een hond die mooi is en tevens weet hoe ze rastypisch moet jagen. We wachten af, maar wat ons betreft is zij al een Winner. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

30-04-2018

23-03-2018

19-03-2018

01-01-2018

 

© Di Ala D'Oro