Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl
.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens

 

Nieuws Pagina 2015
Archief :
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014201520162017201820192020
20212022 2023

30-12-2015Het laatste nieuws verslagje van dit jaar alweer. We hebben de Amsterdam Winner achter de rug, dit jaar vier honden uit onze kennel aanwezig. Allemaal wonnen zij hun klasse en daar zijn wij natuurlijk gewoon weer erg trots op. Sebastiana Bruna di Ala D'Oro was op Winner de allerbeste Bracco. Zij mocht de erering in als Beste Gebruikshond en Beste van het Ras. Italie 2015, het bezoek was dit maal kort maar krachtig, er werden mooie veldwerk kwalificaties gehaald door Duffy, Amore en Emiliana. Een foto verslag is beschikbaar. Verder kunnen wij met plezier melden dat "Mika" Mio Amico di Ala D'Oro geweldige nieuwe baasjes heeft gevonden. Hij verhuisde drie weken geleden en is prima op zijn plek. Het nieuwe jaar staat voor de deur. Op het 2016 programma hebben we al een aantal honden afspraken staan zoals de Hond van het Jaar show begin januari, Mio Amore di Ala D'Oro is daar van de partij. En nog maar drie weken dan laten we een echo maken om te zien of "Duffy" Dama Bianca di Ala D'Oro zwanger is. Drie weken geleden hebben wij Duffy laten dekken door Eduardo Fendi di Ala D'Oro. Meer informatie, klik hier>>> Deze combi voldoet geheel aan de regels van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden en de Bracco Italiano Club. . Op foto rechts - onze Duffy, aan het werk tijdens een fotoshoot voor de firma koesen-trends.com. Rest ons nog om een ieder een Gelukkig Nieuw Jaar te wensen. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

26-11-2015Wij zijn blij jullie te kunnen laten weten dat onze nieuwste lid van de familie veilig is geariveerd in Nederland! Zijn naam is Calabrône Aladoro. Calabrône Aladoro heeft als roepnaam gekregen "Oren", hij woont bij co-eigenaren Michel en Debby en zijn vader "Mose". Vanmorgen kregen wij al een berichtje dat "Oren"zich prima thuis voelt in zijn nieuwe huis. "Oren" is geboren in Schotland, in kennel Ceannacroc. Wij zijn June Laing enorm dankbaar voor deze mooie man. Calabrône Aladoro heeft een eigen fotopagina, klik hier om deze te bezoeken. Afgelopen weken kregen wij nieuws van een aantal puppen eigenaren. In Amerika laten eigenaren Marilyn & John Vinson ons weten dat hun Mia Amante di Ala D'Oro haar laatste punt haalde in de veldwedstrijd voor de officiële titel AKC Senior Hunting Champion. In Nederland zijn co-eigenaar Stephanie en Mio Amore di Ala D'Oro naar Int. hondenshows geweest. Twee keer BOB. Samen met de andere kampioenschap punten heeft hij nu voldoende punten voor zijn Nederlands Kampioen titel. Nu nog even wachten tot hij 27 maanden oud is, dan pas kan deze titel geclaimd worden . Uit Duitsland uitmuntende berichten van Cathrin Woltjen, haar prachtige hond Carmelo Budino di Ala D'Oro werd Duits VDH Kampioen, tevens behaalde hij een 1e prijs op de VGP jachttest met ÜF 328 punten en Btr. Ondertussen behaalde Mia Cara di Ala D'Oro welke in Frankrijk woont met Sylvie Sevestre op de Int. dogshow in Geneve Beste Teef, BOB en 3BIG. Tamara Cislaghi haar hond Antonio Citterio di Ala D'Oro was ook aanwezig in Geneve en behaalde de eerste dag BOB en de tweede dag werd hij Beste Reu. Wij feliciteren iedereen met deze prachtige resultaten. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

17-09-2015 De Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden viert dit jaar zijn vijfde verjaardag. Het hele weekend werden er daarom activiteiten georganiseerd voor leden en niet leden. Natuurlijk waren wij als leden aanwezig, op de vrijdag de veldwedstrijd in Zeeland, zaterdag de jachtaanleg test in Goeree Overflakkee en zondag de kampioenschap clubmatch in Zwolle. We hebben deze keer extra veel hulp gehad met het voorbrengen van onze honden, Michel en Debby, Merel en Stephanie nogmaals hartelijk dank hiervoor. Prima resultaten voor Ala D'Oro! Klik hier>>> . Voor het eerst ook dit jaar ook de competitie voor de VISJ Bello en Bravo 2015. Wij zijn enorm trots dat onze Mio Amore di Ala D'Oro deze Clubtitel in de wacht sleepte. Tevens werd hij Beste Reu en Beste van het Ras op de Kampioenschap Clubmatch . Super trots op "Morries" co-eigenaar Stephanie Turion, goed gedaan Steef! Op de KCM was het sowieso een groot feest, alle ingeschreven Ala D'Oro gingen naar huis met een uitmuntende beoordeling van Rasspecialist S. Corradetti. Beste Teef van de Kampioenschap Clubmatch werd Dama Bianca di Ala D'Oro. Op foto vlnr Stephanie met Mio Amore di Ala D'Oro, dan de keurmeester S. Corradetti, vertaler Salvatore la Spada, de voorzitter Frans Krijbolder en Merel met onze Dama Bianca di Ala D'Oro. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

05-09-2015 Met veel verdriet laten we weten dat gister op 11 jarige leeftijd is overleden "Ago" Tito Pedrini di Ala D'Oro. Lieve Hanneke en Arjan bedankt voor de geweldige verzorging en liefde die jullie Ago 9 jaar lang hebben gegeven. De laatste jaren van zijn leven leefde Ago "de droom" in Zuid Frankrijk. Rust zacht lieve jongen. Update over onze Mio Amico di Ala D'Oro "Mika", hij kwam zeven weken geleden bij ons terug omdat het bij zijn baasjes niet wilde lukken. Wij hebben ondertussen een goed beeld gekregen over wat voor baasje Mika nodig heeft. We gaan daarom over niet al te lange tijd op zoek naar een nieuwe eigenaar. Ondertussen genieten wij nog wat van hem, hier thuis. De puppen in Schotland groeien gestaag. Het zijn prachtige baby's. Vader "Mose" en moeder Salia hebben echt hun best gedaan iets moois te creëren. Als ze straks 8 weken oud zijn gaan we even een kijkje nemen. Een van deze mooie puppen komt dan naar onze Kennel. De drie kinderen van Sebastiana en Creonte gaan ook allemaal prima bij hun nieuwe baasjes. Binnenkort nieuwe fotootjes van de meiden op hun eigen pagina op deze website. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

17-08-2015 Afgelopen weken hebben wij enorm genoten van de drie kinderen van Sebastiana. Maar zoals altijd komt er een einde aan deze puppen tijd, ze wonen sinds afgelopen week bij hun nieuwe baasjes. Wij wensen ze alle goeds voor de toekomst. Natuurlijk hebben zij een eigen pagina gekregen waarop ze te zien zijn, klik hier voor Lollobrigida, Isabella, Madeleine. In Schotland is op 8 augustus Salia Morgana di Ala D'Oro bevallen van vijf puppen, vader van de mooie puppen is Kampioen "Mose" Fabrizio Bettino di Ala D'Oro. Een prachtig excuus om in oktober even een kijkje te gaan nemen bij deze "klein kinderen" en er eentje mee naar huis te nemen. Als alles goed gaat met de Schotse baby's dan passen wij onze fok plannen met "Duffy" Dama Bianca di Ala D'Oro aan. We hebben hiervoor al andere mooie reu voor "Duffy" op het oog. Binnenkort meer nieuws. De augustus Ala D'Oro 2015 jachttraining hebben we ook al weer achter de rug. Deze keer alleen zwemmen en "socializen", de foto's staan op de website>>> Update over onze Mio Amico di Ala D'Oro "Mika", hij kwam drie weken geleden bij ons terug omdat het bij zijn baasjes niet wilde lukken. Wij gaan voor hem op zoek naar een fijne nieuwe eigenaar, maar we hebben vooralsnog geen haast om hem te herplaatsen. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

08-07-2015 Sebastiana Bruna di Ala D'Oro & Creonte di Val Ravanaga puppy's zijn vandaag 19 dagen oud. Drie mooie puppy's die goed groeien. Vandaag keek er al eentje over de rand van de nestkist, nog even en ze rennen hier in het rond. Op de PUPPY NIEUWS pagina plaatsen wij zo veel mogelijk foto's voor de mensen die het leuk vinden om ze te volgen. We zitten momenteel in week 3. In Schotland heeft onze Kampioen "Mose" Fabrizio Bettino di Ala D'Oro, mooie Salia Morgana di Ala D'Oro gedekt en ze is zwanger! Binnekort meer nieuws hierover! We zijn ook druk met de voorbereidingen voor de show, veldwedstrijd en aanlegtest van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden op 11, 12 en 13 september 2015. Wij zouden het echt enig vinden als er heel veel Ala D'Oro honden en eigenaren meedoen. Opgeven kan nog een paar weken. Mail even als jullie meer info willen. Verder ontvingen wij vandaag een verdrietig berichtje dat Castellano is overleden. Castellano werd geboren uit Laura Biagiotti di Ala D'Oro en Moschino di Ala D'Oro. "Lano" zou aankomende november 11 jaar geworden zijn. RIP Lano! Wij wensen Dick sterkte met het verlies. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

20-06-2015Geweldig nieuws, de puppen van Sebastiana Bruna di Ala D'Oro & Creonte di Val Ravanaga zijn geboren. Vier mooie baby's. Moeders en kinderen maken het prima. Vanaf vandaag is de happy family te volgen via de PUPPY NIEUW pagina>>>>. Vorige week zijn we naar Italie geweest om de Wereldshow te bezoeken. Ondanks de wat matige Ala D'Oro resultaten op de show van Mose en Mia kunnen we zeggen dat we het heerlijk hebben gehad. Gelukkig heeft Mio Amore de eer hoog gehouden in de tussenklasse, hij kreeg uiteindelijk het reserve CAC. Deze show was een belevenis, dank jullie wel "bus" genoten June en Merel. We hadden een leuk hotel aan een mooi meer, de paar dagen in Italie werden gevuld door een bezoekje aan Gran Paradiso en Milaan, eten bij onze vrienden etc etc. Jullie snappen wel dat we eigenlijk vakantie nodig hadden om bij te komen van de WDS Italie vakantie. Er zijn weer foto's gemaakt, klik hier om ze te bekijken>>> Ook nieuwe foto's op het net van de Ala D'Oro juni jachttraining, klik hier>>>> Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

20-05-2015Maandag zijn we met Sebastiana Bruna di Ala D'Oro naar de dierenarts geweest om een echo te maken. Goed nieuws! Ze is enorm zwanger. Heb natuurlijk gelijk even het eerste plaatje geschoten die te zien is op de PUPPY NIEUW pagina>>>>. We zijn heel erg blij met dit nieuws en kijken in spanning uit naar de geboorte van "Bas" haar baby's
12-05-2015 Op foto zien jullie "Bas" met Jaap. Afgelopen weekend hebben we weer met elkaar een Ala D'Oro 2015 jacht training gedaan. Wij hebben flink wat vooruitgang gezien bij de verschillende honden. Natuurlijk zijn er ook weer foto's gemaakt van de leuke dag, klik hier>>>> om een kijkje te nemen. Op de pagina staan de data, de volgende training is op 7 juni 2015. We gaan dan naar Zeeland om te trainen. Mocht je willen deelnemen laat het dan even weten via de mail of via FB (Ala D'Oro evenementen) Verder kregen wij geweldig leuke berichten over Mio Bomboi di Ala D'Oro die op het moment veel wint op de shows in Belgie en Duitsland. Antonio Citterio di Ala D'Oro doet het geweldig goed op de show in Italie. Complimenten aan de eigenaren! Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

12-05-2015Er zijn alweer bijna drie weken voorbij sinds Creonte en Sebastiana samen zijn geweest. De tijd gaat zo hard. Zo rond 20 mei laten wij een echo maken om officieel Sebastian's a zwangerschap te bevestigen. Zelf denken we het namelijk al zeker te weten dat de ze zwanger is, maar aangezien we ons wel eens vergist hebben lijkt een echo maken toch het meest verstandig. Op foto zien jullie "Bas" met Jaap. Afgelopen weekend hebben we weer met elkaar een Ala D'Oro 2015 jacht training gedaan. Wij hebben flink wat vooruitgang gezien bij de verschillende honden. Natuurlijk zijn er ook weer foto's gemaakt van de leuke dag, klik hier>>>> om een kijkje te nemen. Op de pagina Jacht trainen staan de data, de volgende training is op 7 juni 2015. We gaan dan naar Zeeland om te trainen. Mocht je willen deelnemen laat het dan even weten via de mail of via FB (Ala D'Oro evenementen) Verder kregen wij geweldig leuke berichten over Mio Bomboi di Ala D'Oro die op het moment veel wint op de shows in Belgie en Duitsland. Antonio Citterio di Ala D'Oro doet het geweldig goed op de show in Italie. Complimenten aan de eigenaren! Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

27-04-2015Afgelopen weekend waren wij in Italie om Sebastiana Bruna di Ala D'Oro te laten dekken door Creonte di Val Ravanaga. De dekking ging uitstekend. Nu opnieuw afwachten, wij laten altijd een echografie maken, zo rond de 5e week van de zwangerschap. Daar is het wachten nu op. Het bezoekje aan Italie heeft weer mooie foto's opgelevert en ook leuke foto's van de eerste Ala D'Oro 2015 trainingsessie klik hier>>>> om een kijkje te nemen. Ik ben druk in de weer geweest om de puppen pagina voor elkaar te krijgen, klik hier >>> om te bezoeken en zie hierboven in de menu balk de link naar puppy nieuws. Ondertussen zijn ook de mensen op de informatie lijst geinformeerd over de dekking. Wij verwachten dat de geintereseerde zelf contact houden in de komende periode. Mocht iemand nog vragen hebben omtrent de combinatie, horen wij dat graag. Mio Amore di Ala D'Oro werd afgelopen week bekroont met de titel Beste Veldwerk hond 2014. St.Hubertus kon niet om zijn hoge kwalificaties heen. Stephanie en "Amore" mochten de mooie wisseltrofee mee naar huis. Stephanie, nogmaals gefelciteerd, geweldige prestatie!

04-03-2015Opnieuw was Mia Carmen di Ala D'Oro succesvol op een Internationale hondenshow. Deze keer werd zij Benelux Winster om daarna vervolgens een mooie 2e plaats te behalen in de BIS groep met alle gebruikshonden, klik hier voor de resultaten. Binnenkort publiceren wij de data dat wij jacht training gaan geven voor alle Ala D'Oro honden en hun eigenaren. De bedoeling is dat wij dit keer 6X samenkomen. Onderwerpen die aan bod komen zijn; apporteren, nazoek en veldwerk. Hou onze pagina in de gaten. Wij hebben het voornemen om Sebastiana Bruna en Dama Bianca di Ala D'Oro te laten dekken zodra ze loops zijn. Volgens onze agenda zou het al zo ver moeten zijn, maar de natuur laat zich niet dwingen. Voor beide honden hebben wij prachtige, goed werkende reuen uitgezocht. Op onze pagina geplande combinaties, klik hier>>> staat binnenkort meer informatie over de reuen. Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!

08-02-2015Even een update. Begin januari hebben we deelgenomen aan de hond van het jaar show. Sebastiana Bruna di Ala D'Oro en Mia Carmen di Ala D'Oro waren uitgenodigd voor deze prestigieuze show. Op FB staan twee leuke filmpjes van "Mia" en "Sebastiana" op de Catwalk, het was een leuke dag, klik hier voor de foto's >>> 24 januari hebben we met een groepje Ala D'Oro eigenaren en hun honden gewandeld in Hargen, klik hier voor de foto's>>>> Half januari kregen wij de korte Fashion film van Femke Huurdeman " Pippin and the Pursuits of Life" te zien. Onze "Duffy" Dama Bianca di Ala D'Oro had een kleine rol in deze film. Het is zo leuk om Duffy te zien acteren op het witte doek, we zijn trots op haar!

02-01-2015Graag blikken wij nog even terug op 2014. Een mooi jaar voor onze kennel. Er zijn prachtige veldwerk kwalificaties behaald in Italie. De geweldige resultaten van de "jonge honden" maken dat wij ook volgend jaar weer van de partij zullen zijn. Zonder een andere Ala D'Oro tekort te willen doen denk ik dat de vele prachtige veld resultaten van Sebastiana Bruna di Ala D'Oro ons dit jaar de meeste voldoening geven. Dit jaar hadden wij ons ook voorgenomen weer wat meer naar de shows te gaan, het resulteerde in een ClubWinnaar 2014 en twee nieuwe Ala D'Oro Internationale Kampioenen. Mia Carmen en Sebastiana Bruna di Ala D'Oro zijn uitgenodigd op de hond van het jaar show. 11 januari 2015 kunnen jullie ons aanmoedigen in de Flint. Wij hebben hele mooie herinneringen aan onze reisjes naar Italië en in Amerika konden wij een aantal Ala D'Orotjes bezoeken. Onze tomeloze inzet om mensen met een Ala D'Oro te enthousiasmeren voor de jacht lijkt steeds effectiever. Jachtdagen met alleen Bracchi waren dit jaar dus niet ongewoon. Natuurlijk waren er ook verdrietige zaken, zoals het overlijden van Laura. En ook om de puppen van Bramare Bice werd getreurd. Wat brengt 2015 ons? Met een beetje geluk hebben wij komend jaar pupjes van Sebastiana en/of Dama. Beide dames zijn er in ieder geval klaar voor. Wij wensen alle Ala D'Oro friends and Fan's een gezond en gelukkig 2015!

01-01-2015 Happy New Year.Benieuwd naar nog meer kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op de Ala D'Oro Facebook pagina!30-12-2015 Dama Bianca gedekt!26-11-2015 Ons nieuwe familie lid, Calabrône Aladoro17-09-2015 Beste Reu and Beste Teef Clubmatch VISJ2015
Mio Amore di Ala D'Oro & Dama Bianca di Ala D'Oro

17-09-2015 RIP "Ago" Tito Pedrini di Ala D'Oro

17-08-2015 Tijd om naar de baasjes te verhuizen.

08-07-2015 Sebastiana Bruna di Ala D'Oro pupjes 19 dagen oud

20-06-2015 Sebastiana Bruna di Ala D'Oro pupjes 1 dag oud

20-05-2015 Sebastiana Bruna di Ala D'Oro nu officieel zwanger

12-05-2015 Sebastiana Bruna di Ala D'Oro pregnant?

27-04-2015 Creonte di Val Ravanaga

04-03-2015 Leuke bezoekjes

04-03-2015 Jaap en Mia Carmen di Ala D'Oro

08-02-2015 Missoni di Ala D'Oro

02-01-2015 Emiliana Brunella di Ala D'Oro

 
© Di Ala D'Oro