.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

 

Nieuws Pagina 2009

Archief :
2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014201520162017201820192020
20212022 2023 2024

31-12-2009We wensen alle Bracco Italiano Ala D'Oro Fan's and Friend's een gezond, succesvol en gelukkig 2010!

19-12-2009Afgelopen week zijn we met onze "Mot", Miuccia Prada di Ala D'Oro naar de dierenarts geweest om een echo van haar baarmoeder te laten maken. Er waren puppen te zien en dus is ze zwanger! Nu nog even geduld tot half januari, want dan zullen de puppen pas/al geboren worden. Het is best spannend want we willen zo graag zelf een pupje van deze combinatie. Alle mensen op de wachtlijst voor deze combinatie hebben reeds een mailtje gehad en wij hebben ondertussen ook al wat leuke reacties terug. Wij genieten op dit moment van het heerlijke winter weer. Op de foto onze Laura Biagiotti die het maar niet kan laten de sneeuw te proeven.
Er zijn nieuwe foto's geplaatst op onze BLOG

14-12-2009Het verslag van onze reis naar de Italiaanse clubmatch staat op de webpagina, klik hier>>>

08-12-2009Terug uit ItaliŽ. We waren in Montodine (CR) voor het 60 jarig jubileum van de SABI, de Italiaanse Bracco Italiano Club had voor deze gelegenheid een Raduno, clubmatch georganiseerd. Met op 5 december een show en veldwedstrijd en op 6 december opnieuw een veldwedstrijd. De eerste dag deden Miuccia Prada en Laura Biagiotti het uitmuntend op de show. Ze verdienden een 2e en 3e plaats. Tijdens de veldwedstrijd (5 december) liet Miuccia Prada di Ala D'Oro direct zien dat zij ook de perfecte jachthond is. Zij maakte een mooi punt en kreeg een 4 Zeer Goed! De tweede dag had Laura de eerste run in het veld en liep prachtig, zij verdiende een 3e Zeer goed! Miuccia Prada di Ala D'Oro haar loop beurt was spectaculair. Met resultaat 2 Uitmuntend! We zijn super trots op onze honden. Tijdens het 50 jarig jubileum in 1999 van de SABI won Nebbia Gucci di Ala D'Oro Beste RM Teef . Nu dus opnieuw succes voor onze kennel. Wij zijn heel trots en blij! Het verslag met meer foto's volgt zo spoedig mogelijk.30-11-2009Gister was de Amsterdam Winner show, de grootste en meest belangrijke show van het jaar in Nederland. Wij zullen deze dag niet gemakkelijk vergeten. Laura Biagiotti di Ala D'Oro werd door de Zweedse keurmeester verkozen tot Amsterdam Winster. Stephanie, Arjan en Jaap's Mariotto di Ala D'Oro werd Amsterdam Winner and Beste van het Ras! Miuccia Prada di Ala D'Oro kreeg van de keurmeester het reserve CAC-CACIB's. Maar er is meer. Mariotto en Laura verkregen de winner titels waardoor zij zich beide kwalificeerde voor de Crufts in Birmingham. Samen met Miuccia Prada die zich al eerder kwalificeerde kunnen we nu een uitje plannen naar Groot Britanie. We gaan het zo plannen dat we kunnen showen, jagen EN onze goede vrienden bezoeken. Stephanie wordt steeds beter als show handler en voorjager van di Ala D'Oro. Goed gedaan Steef!

22-11-2009Deze afgelopen week kwamen wij terug uit ItaliŽ. Het waren een aantal super gezellig dagen met natuurlijk ook een kort bezoek aan Reno, de ervaren jachthonden trainer. En zoals beloofd hebben wij tijdens dit bezoek het een en ander kunnen regelen voor de Amerikaanse Bracco Italiano Club.
Dit uiteindelijk toch nog onverwachte snelle bezoek van ons aan ItaliŽ heeft gelukkig ook een uitstekende dekking van "Mot" opgeleverd. Rond de kerst weten wij zeker of ze zwanger is. Ook deze keer proberen we niet al te zenuwachtig te zijn.
Gister was het prachtig zonnig weer. Onze Italiaanse honden vinden het heerlijk in de zon en dat levert vaak mooie foto's op.
Van onze Bice bijvoorbeeld.

09-11-2009De winter lijkt eindelijk te beginnen, het wordt koud. Wij verheugen ons op de winter en op mooi ijs, net als vorig jaar. Driejarige Kampioen Mariotto di Ala D'Oro wordt steeds beter in het veld. Deze foto is vorige week genomen door Stephanie.
Miuccia Prada "Mot" de moeder van Mariotto is loops geworden. Met een beetje geluk, hebben we dan in de tweede week van januari een nestje puppen. Zodra we nieuws hebben zullen wij het op onze webpagina vermelden. Natuurlijk ontvangen de mensen op onze wachtlijst het nieuws via de e-mail.

02-11-2009We zijn al weer bekomen van ons bezoek aan Amerika. Het was er geweldig en we hebben dan ook besloten terug te gaan naar Nevada. Ondertussen is er hard gewerkt aan een reisverslag, klik hier>>>> .
Jaap is al weer druk aan het trainen voor de veldwedstrijden. Zowel Laura als "Mot" doen het prima. De trainingen voor de koppelklas gaan ook uitstekend. We hebben wel veel geluk dat wij van die mooie plekken hebben gekregen om te trainen. Nu maar hopen dat het ook het gewenste resultaat oplevert. Er is een klein detail wat ons wat zenuwachtig maakt, hoewel we graag puppen van "Mot" willen hopen we dat ze deze keer pas loops wordt na de veldwedstrijden. 21-10-2009We zijn terug van onze trip naar Nevada USA. We zijn op bezoek geweest bij Ralph and Barrie, de eigenaren van Bracco Italiano Kennel Minnitte's. In Amerika starte zij hun kennel met de tien weken oude pup Marcellina di Ala D'Oro "Sadie" uit onze kennel. "Sadie" is nu acht jaar en vier maanden oud. We zijn blij dat Ralph en Barrie ons hebben uitgenodigd om samen met hen de twee jaarlijkse Seminar bij te wonen. Een reis om nooit te vergeten, de familie Minnitte heeft ervoor gezorgd dat wij ons geweldigthuis voelde. Binnenkort een verslag en de foto's van deze reis, houdt de webpagina in de gaten. Klik hier>>>>

26-09-2009Dit weekend waren er vier mooie kinderen van onze Tito Pedrini di Ala D'Oro op de show in Maastricht. Hier kwamen de eigenaren van het jonge grut bij elkaar. Voor sommige baasjes was dit de eerste keer op een hondenshow, de spanning voor de keuring was hoog. Nadat de keurmeester aan alle vier het predikaat "Veel Belovend" had toegekend kon men weer relaxen. Natuurlijk hadden wij zelf ook honden mee. Tijdens de verkiezing van mooiste koppel deden "Mot"en "Mauro" het prima. De keurmeester plaatste ze op nummer 1, net als in Rotterdam! Na de show een korte wandeling in Kerkrade en daarna naar het huis van Anke en Dieter, die nog volop aan het verbouwen zijn.
Het was een leuke dag, lees er binnenkort meer over in onze BLOG .

13-09-2009Het veldwerk seizoen is net gestart in Denemarken en nu al schrijven Kim en Bambaia di Ala D'Oro opnieuw geschiedenis! Bambaia kreeg niet alleen de kwalificatie Uitmuntend in de open klas, zij werd ook nog een keer de Winster van de dag. Niet eerder presteerde een Bracco Italiano dit in Denemarken. Kim en Anna wij zijn super trots op jullie, van harte gefeliciteerd. Jullie doen geweldig werk voor de Bracco Italiano in Denemarken. Lees in ons BLOG meer over deze mooie Ala D'Oro jacht prestatie.

30-08-2009Wij feliciteren Arjan en Stepanie van harte met hun Nederlands Kampioen! Alweer een mooie prestatie van deze reu. Hij doet het goed op de jacht en in de showring. Voor de statistieken; "Mauro" is de 25ste Ala D'Oro die zich "Nationaal Kampioen" mag noemen.
Vandaag heeft Mariotto "Mauro" zijn laatste punt voor het Nederlandse Kampioenschap gehaald. Tijdens de Int. show in Rotterdam ging Stephanie vakkundig met hem door de ring. De Argentijnse raskeurmeester was erg onder de indruk van onze jongeman. Hij maakte "Mauro" Beste reu en gaf hem het CAC en CACIB. Meer over de Ala D'Oro prestaties tijdens deze show is te lezen op het BLOG.
15-08-2009Vanaf vandaag is de jacht op eenden geopend. Dit betekent dat eend van de weekop het menu staat. Wij hebben goed nieuws ontvangen van Miuccia Prada pupjes Elefantino in Portugal en Rubella in Denemarken. Rubella's eigenaren hebben ons gelijk ook weer wat foto's gestuurd, klik hier om de foto's te bekijken. Voor de mensen die graag op de hoogte blijven van Ala D'Oro perikelen, lees of volg ook ons BLOG

10-08-2009Op het BLOG hebben jullie kunnen lezen dat wij vorige week bezoek hebben gehad van Armani, een kind van Miuccia Prada en Andor. Dit weekend was zijn zusje Mara Anna bij ons thuis. Dit weekend ook Bo en Lisbeth op bezoek uit Denemarken. Een gezamenlijk etentje en een training was daarom gepland. Mara Anna gaat regelmatig mee op jacht. Haar vrouw baasje is familie van de reeds gepensioneerde veldwerk keurmeester Mees Punt, dat is nog eens geluk hebben! Volgende week is de jacht geopend op de eend. Kijken of er nog geschoten kan worden, vooral nieuwe Bracco jacht foto's natuurlijk. Er staan alvast nieuwe foto's op de pagina van Armani en Mara Anna. Klik hier>>>

17-07-2009Eergister hebben we een echo laten maken van onze "Mot", ze blijkt helaas niet zwanger te zijn. Onze plannen verschuiven hierdoor weer een beetje. Maar wij verwachten haar volgende loopsheid alweer in december, de mensen op onze wachtlijst zijn geinformeerd. Afwachten maar weer.

06-07-2009 Eindelijk tijd gevonden om foto's van onze nestjes uit te zoeken en te scannen. Het zijn best leuke pagina's geworden al zeg ik het zelf, maar wat een werk. Neem een kijkje, ga naar de extra pagina en bezoek; puppy's 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 en 2003.

04-07-09Terug in Nederland. Wij hebben enorm genoten van ons bezoek aan ItaliŽ. Dit jaar viert de SABI zijn 60ste verjaardag. In het mooie huis van de voorzitter kon door de SABI leden de Bracco Italiano seminar worden gevolgd. De volgende dag was de Raduno. Ook Arjan, Stephanie en Mariotto waren in ItaliŽ om vakantie te vieren. Het was een mooi moment om Mariotto "opnieuw" voor te stellen aan de eigenaar van Adelchi (de vader van Mariotto). Klik hier voor de foto's en verslag pagina 1>>> en pagina 2>>>

15-06-2009 In 2010 plannen wij een nestje puppen van Miuccia Prada di Ala D'Oro. Nederlandse bracco Italiano puppen! Wij verwachten in augustus puppen! Miuccia Prada di Ala D'Oro is gedekt door Bianco dell Mucrone.
Maar er zijn/worden meer puppen uit mooie combinaties geboren. Bij Ralph Minnittes in de USA zijn een week geleden puppen geboren uit de dochter van Marcellina di Ala D'Oro (dochter: Gabbana di Ala D'Oro X Burt). En dan niet te vergeten de schattige Violetta di Ala D'Oro puppen van Rigmor and Thomas en de da Costa Vista kennel, zij worden deze week al weer zes weken oud!

12-06-2009Terug van weggeweest! Onze zomer vakantie zit er nu bijna op. Maar we hebben niets te klagen want we gaan over een paar weken al weer op pad naar ItaliŽ.
In Zuid- Frankrijk hebben we genoten van de gastvrijheid van Arjan en Hanneke en het Franse "platte"land. De foto's zijn te zien, klik hier>>>We hebben de afgelopen weken veel post ontvangen van bekende en onbekende die het artikel hebben gezien en gelezen in het mooie glossy magazine "Diana, la Natura la Caccia". Dank voor jullie leuke mailtjes, jullie complimenten en felicitaties!

04-06-2009Terug uit Ierland, we hebben het heerlijk gehad. We waren er in goed gezelschap. Aankomend weekend wordt het druk in Zuidermeer, Anki Skrucha komt en we maken ons ook al weer op om naar de volgende heerlijke bestemming te vertrekken. Afgelopen week ontvingen wij van onze vriend Mauro Nerviani de "Diana, la Natura la Caccia" nr 2126. In dit mooie glossy magazine zijn Jaap, Bambaia en Miuccia Prada di Ala D'Oro te bewonderen.

17-05-2009Kampioen "Valborg" Violetta di Ala D'Oro haar mooie puppen zijn bijna twee weken oud. Een reutje is nog beschikbaar. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Kennel da Costa Vista.

06-05-09Ze hebben er lang op moeten wachten maar nu is het eindelijk zo ver. Rigmor en Thomas de eigenaren van de Noorse kennel da Costa Vista hebben hun eerste Bracco Italiano nestje. Hun Violetta di Ala D'Oro "Valborg" is bevallen van zeven prachtige pupjes. Moeder en kinderen maken het goed. "Valborg " is een kind van onze 'Mot". Dat maakt onze "Mot" dus de oma van dit zevental! Op foto Enzo en Laura. De vrije dag op 5 mei hebben we goed benut, we zijn op familie bezoek geweest in Ter Aar. Natuurlijk, de dag werd afgesloten met een korte strandwandeling in Noordwijk.

04-05-2009Wat een productief weekend hebben we achter de rug en dat terwijl wij eigenlijk het plan hadden om dit weekend al luierend in het buitenland door te brengen.
Volgend weekend hebben we "tuin" rust, dan is de show in Alkmaar. Eindelijk eens een echte thuis wedstrijd. Onze kynologen vereniging maakt deze show mogelijk. Ben benieuwd hoe onze honden het gaan doen.

Onze Mariotto gaat binnenkort overzee om een dekking te verzorgen. Hier zijn wij erg trots op. Wij hebben een nestje gepland met Kampioen Miuccia Prada di Ala D'Oro. Klik hier voor meer informatie>>>

02-05-2009Dit weekend staat vooral in het teken van onze tuin. Vandaag zijn we in de weer geweest met het verspenen van de jonge plantjes. Ook onze hond vriendelijke groentekas is klaar, een kas op tafel hoogte en met plastic in plaats van glas. Het is super geworden. Kijk op ons BLOG voor foto's van vandaag.
De fietskar is alvast voor de kinderen van onze Deense vrienden, als ze op bezoek zijn kunnen we met zijn allen op pad met de fiets.
Missoni di Ala D'Oro was vandaag in Dortmund op de show. Klik hier voor de uitslagen>>>

26-04-09Afgelopen woensdag hadden wij thuis een feestje. Onze lieve Bice die net naar de tandarts was geweest om twee kiezen te laten trekken, vierde haar 14 de verjaardag. Wij houden erg van onze Bice en prijzen ons dan ook zeer gelukkig dat ze nog bij ons is.
Dit weekend waren we in Noordwijk te vinden. Stephanie had ons uitgenodigd om mee te gaan naar de corso. In deze tijd van het jaar worden wij in in onze gemeente omringt door bloeiende bloem bollen. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt van de bloemenkunstwerken, ga naar extra pagina om de foto's te bekijken.

19-04-2009Schadebestrijden met de Bracco Italiano. Dit de tijd om de landerijen vrij te maken van schadewild. De vos valt hier onder en is ook in Noord-Holland rijk vertegenwoordigd. In de polders rond Purmerend konden de mannen en de honden aan het werk. In de velden zagen we vooral veel eend en fazant. De jacht combinatie was blij met de hulp van onze twee super brave bracco's Miuccia Prada en Laura. Helaas was "Reinaert"ons te slim af deze keer.

17-04-2009De eigenaar van Missoni di Ala D'Oro, "Klara" doet haar best om haar KK2 diploma te halen. Missoni help haar baasje en haar klasgenoten graag. Iedere week "staat" zij model bij KC Arnhem, ze is een TOP model!

15-04-2009Het paasweekend en goede vrijdag hebben we genoten van het mooie weer. Natuurlijk werden deze dagen prima benut. Heerlijk op pad met al de hondjes. Laura heeft dit weekend voor het eerst weer wat velden afgezocht. Het ziet er naar uit dat het toch nog redelijk goed komt met haar voet. Ze heeft in ieder geval prachtig gezocht en werd beloond met fazant en patrijs. In Leeuwarden hebben we Mariotto met Stephanie zien schitteren in de show ring. Het resulteerde in mooie kwalificaties. Geweldig gedaan Steef, ga zo door! Klik hier voor de resultaten pagina>>>
We hebben deze week nieuwe foto's ontvangen van Armani di Ala D'Oro. Zie update foto>>>

06-04-2009Noorse Violetta di Ala D'Oro is zwanger! Wie interesse heeft voor een pup uit deze combinatie in Noorwegen kan contact opnemen met Rigmor en Thomas.

30-03-2009Violetta di Ala D'Oro, "Valborg" krijgt deze week haar echo om te zien of ze zwanger is. Rigmor denkt van wel. Onze vingers zijn gekruist!

28-03-2009Bambaia, Jaap en Miuccia Prada zijn samen op pad. Het was de bedoeling dat Laura ook mee zou gaan, maar helaas is Laura vanwege de wond aan haar pols voorlopig uitgeschakeld om veld wedstrijden te lopen. Ik vermaak me hier prima alleen met de "oudjes" en Laura. Vanmorgen zijn we op het strand geweest. Laura moest natuurlijk wel aan de lijn.
Ik wil Anna nog even bedanken voor de prachtige kado's uit haar winkel. Bice laat op de foto zien hoe mooi de riem, de bel en het jachtvestje zijn.

21-03-2009Lekker samen met elkaar wandelen aan het strand, vandaag stond er zo'n file dat Claudius en Winston hiervoor niet op tijd waren. Na een uur waren mijn oudjes het wachten op onze jonge vrienden zat, zodat we uiteindelijk op pad zijn gegaan zonder hen. Volgende keer beter. Eigenlijk hadden we het kunnen weten want het was vandaag gewoon TE MOOI weer, iedereen gaat met dit weer naar buiten... niet alleen de hondenmensen.

18-03-2009Afgelopen weekend deed Mariotto mee aan de show in Leiden. De keurmeester gaf hem een 1 Uitmuntend. Zaterdag de dag voor de show stal Mariotto de show op het jachtveld. Stephanie de co-eigenaar van Mariotto is net als ik verzot op fotograferen. Ik vind dat ze talent heeft, Mariotto heeft in ieder geval de "looks" (LOL)

14-03-2009De puppen van Anke en Dieter zijn op een na de deur uit. Ze hebben baasjes getroffen vanuit de hele wereld. Vliegen met een pup is gemakkelijk, mits we maar aan de regels voldoen en de pup een officieel petpaspoort heeft. Het Canadese baasje van Alfredo moest ondanks dat alles oke was toch flink haar best doen om de pup mee te krijgen op het KLM toestel richting Quťbec. Gelukkig voor het baasje Marie is het uiteindelijk toch gelukt en gaat Alfredo een heerlijk leven tegemoet in Canada!

07-03-2009Vandaag ging Mariotto di Ala D'Oro, "Mauro" weer uit jagen, hij heeft mazzel dat hij nu bijna iedere week mee kan. Vanmorgen alleen duiven geschoten, er werden wel ganzen gezien maar niet geschoten. Zijn apporteer kunsten verbeteren iedere week. Het duurt niet lang meer dan starten de wedstrijden weer. Zowel Mauro als Steef krijgen steeds meer ervaring. Wij kijken nu al met genoegen uit naar de resultaten van dit jaar!

01-03-2009Het was heerlijk tijdens onze korte "vakantie" in Zweden en Noorwegen. Een prachtige reis en natuurlijk in goed gezeldschap. Ook nu weer werden bracco vrienden bezocht. De natuur is wonderschoon en bijzonder, zeker nu met het winterlandschap. Om het huis de wolven en elanden. Vooral de laatste lieten zich vastleggen op de foto. De andere dieren lieten alleen hun sporen na in de sneeuw. Wij willen Fred, Truke en Tijmen bedanken voor de gezelligheid en gastvrijheid. Voor herhaling vatbaar!

14-02-2009Happy Valentine! 09-02-2009Onze kampioen Tito Pedrini di Ala D'Oro is vader van negen puppen. De puppen zijn geboren op 8 januari 2009 bij Dieter en Anke in Limburg.

02-02-2009In Nederland is de jacht op de wilde eend gesloten, afgelopen zaterdag was het de laatste kans ze te bejagen en dat deden we dan ook. "Mot"en Laura vergezelde ons en leverde prima werk voor en na het schot. We hoeven ons niet te vervelen, de jacht op de reegeit is begonnen. En binnenkort kunnen we ons verheugen op een korte vakantie naar het heerlijke Zweden.

31-01-2009Op 29 januari vierde onze Nebbia Gucci di Ala D'Oro de 8e verjaardag van haar "puppen" .

26-01-2009Wij zijn trots; Violetta di Ala D'Oro, "Valborg" van Rigmor en Thomas is Noors Kampioen !

26-01-2009De veldwedstrijden. Dit jaar hebben wij een aantal veldwedstrijden uitgekozen waaraan wij met onze honden zullen meedoen. Zowel Miuccia Prada "Mot" als Laura Biagiotti di Ala D'Oro gaan als het even kan mee op reis. Onze Laura heeft vorig jaar laten zien dat zij met gemak haar kampioenschap punten haalt, ook in Italie. "Mot" kan dit jaar met alle zekerheid hetzelfde bewijzen. Vorig jaar kon onze "Mot" niet mee in verband met de geboorte van haar puppen. Nieuws op onze BLOG

20-01-2009Van het weekend een bezoek gebracht aan Vaals, Limburg. Elisa en haar puppen wonen daar en onze Tito Pedrini is de vader van deze puppen. Begin januari zijn de pupjes geboren, ze zijn nu bijna 10 dagen oud, het werd dus tijd dat wij eens een kijkje gingen nemen. De puppen zien er werkelijk prachtig uit, lekker dik en gezond en prachtig van bouw, mooie hoofden en goede hoekingen. Elisa is een gelukkige moeder, die door en door verwend wordt door het gezin Reefs. Het was een geweldig gezellige dag, de dag is werkelijk om gevlogen. Anke bedankt voor deze super gezellige dag! We zien elkaar weer snel.

11-01-2009Winter in Holland. Het vriest behoorlijk. Veel grote ringvaarten zijn dicht en dus kan er geschaatst worden. 11 jaar hebben we moeten wachten op dit mooie ijs. Vandaag dus ijs pret op de prachtige ringvaarten bij ons in de buurt, samen met Laura en Miuccia Prada genieten van de winter, klik hier voor de foto's>>>
Zoals beloofd, de nieuwe foto's, ga naar update foto

10-01-2009Onze kampioen Tito Pedrini di Ala D'Oro werd gister vader van negen puppen. De puppen zijn geboren bij Dieter en Anke in Limburg. Ze hebben een eigen webpagina en blog waarop veel nieuws en foto's worden geplaatst. Een aantal puppen zijn nog op zoek naar geschikte baasjes. Voor meer informatie, bezoek hun BLOG

09-01-2009Dit weekend hoop ik tijd te vinden om de foto's die ik in de kerstvakantie heb gekregen op onze webpagina te plaatsen. Ik loop nogal achter met mijn mail en webpagina. We zijn nogal bezig geweest met van alles en nogwat. Om het een beetje goed te maken hier alvast de mooie foto uit Portugal!

 

 

19-12- 2009 Laura Biagiottidi di Ala D'Oro loves the snow

05&06-12- 2009 Laura Biagiottidi "3 Molto Bene" en Miuccia Pradadi Ala D'Oro Molto spettacolare 2 Eccellente tijdens het 60th Jubileum SABI!

30-11-2009 Ala D'Oro ,Winner 2009, Winster 2009, BOB Mariotto di Ala D'Oro Uitmuntende jacht & show hond

22-11-2009 Onze lieve oude dame Bice.

09-11-2009 Mariotto di Ala D'Oro. Een prachtige jachthond


02-10-2009 Miuccia Prada di Ala D'Oro en Jaap in het veld

21-10-2009We special thanks Ralph & Barrie from "Minnitte kennel" USA. It was great! Photo.: "Sadie" Marcellina di Ala D'Oro

26-09-2009 Nummer 1 in de koppel klas met Miuccia Prada and Mariotto di Ala D'Oro

13-09-2009 Bambaia "Bambi" di Ala D'Oro
Numero Uno met 1Uitmuntend Veldwedstrijd
Open klas

30-08-09 Mariotto di Ala D'Oro NEDERLANDS KAMPIOEN!

15-08-09 Pebles met een gans ipv eend.. ook lekker!

04-07-09 60ste verjaardag SABI, Ala D'Oro 3 X Uitmuntend

15-06-2009 Mariotto di Ala D'Oro

12-06-2009 Bracco Ala D'Oro in Frankrijk

04-06-2009 Bracco Ala D'Oro in Ierland

17-05-2009 Maranzano di Ala D'Oro (don't try this at home!)

06-05-2009 Mariotto di Ala D'Oro, oefening baart kunst, trainingen weer gestart!

06-05-2009 Enzo en Laura, plezier!


02-05-2009 Miuccia Prada di Ala D'Oro


26-04-2009 Miuccia Prada di Ala D'Oro

19-04-2009 Nederlandse vossen jacht

17-04-2009 Missonidi Ala D'Oro

30-03-2009 Dolce Amore di Ala D'Oro (14 maanden oud)

28-03-2009 Bice laat kado's van Anna zien


21-03-2009 Proma Donna di Ala D'Oro


18-03-2009 Mariotto di Ala D'Oro 1 Uitmuntend in Leiden

07-03-2009 Mariotto di Ala D'Oro

01-03-2009 Heerlijk gehad in Zweden!

14-02-2009 Happy Valentine!

Mooie pupjes van Tito en Elisa


Miuccia Prada op het ijs


09-01-2009 Elefantino Rosso di Ala D'Oro in Portugal

©Di Ala D'Oro- Muller / Steffens