Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31(0)229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl

.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.
Jaap Muller & Tina Steffens
..
 
(C) Ala D'Oro

Actueel Nieuws
27-07-2018Edda da Dama di Ala D'Oro is NEDERLANDS KAMPIOEN! Ze heeft haar laatste Kampioenschap punt behaald in Zwolle waar zij Beste Teef werd op de Internationale hondenshow onder een Italiaanse Keurmeester. We feliciteren hartelijk Edda's Schotse mede eigenaar en onze vriendin June Laing met dit mooie resultaat. Samen met June hebben we besloten om met Edda een nestje te nemen en haar te laten dekken zodra ze loops wordt. Meer informatie over deze combinatie volgt later. De puppen van Dama Bianca di Ala D'Oro zijn op een paar dagen na alweer 13 weken oud. De puppen hebben ons verlaten om een mooi actief leven op te bouwen bij hun eigenaren. Uit dit nestje hebben wij zelf Ambrogio en Raffaele aangehouden. Stephanie Turion is Ambrogio's co-eigenaar. Samen trainen, in verband met het veel te warme zomer weer dit weekend, hebben wij besloten de Ala D'Oro jacht training van 29 juli niet door te laten gaan. Er rest ons dan nog maar een gezamelijke training, Klik hier voor meer info>> Graag roepen we alle eigenaren van een Ala 'D'Oro pup/hond op om op 12 augustus samen met ons de VISJ FUN DAG te beleven. Het zou toch leuk zijn om zoveel mogelijk de familie van jouw hond te ontmoeten. Op de pagina van de Bracco en Spinone Vereniging kun je hier meer over lezen, klik hier>>>>. Je hebt nog tot 4 augustus om in te schrijven voor de FUN dag.
Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

Nederlands Kampioen
Edda da Dama

di Ala D'Oro

Di Ala D'Oro- Muller / Steffens