Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31(0)229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl

.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.
Jaap Muller & Tina Steffens
..
 
(C) Ala D'Oro

Actueel Nieuws
10-09-2018De BeneluxWinner en WDS zijn al weer lang achter de rug. Super leuke dagen gehad. Uitmuntende beoordelingen voor Edda en Mio Amore. En voor Sebastiana Bruna de BeneluxWinner 2018 titel en Beste Werkhond. Van donderdag tot zondag was het zo gezellig druk in huis met onze gasten uit Amerika en Italie, zo geweldig om iedereen weer te kunnen begroeten.Als afsluiting hadden we op zondag de 1e Fun Meet&Greet van de Bracco Italiano en Spinone Club-NL. Vooraf hadden wij persoonlijk enorm veel tijd gestoken in de organisatie van dit evenement. We kunnen nu tevreden terug kijken en iedereen bedanken voor de complimenten die we hebben ontvangen. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en daar was het allemaal om te doen.
Nu zijn we alweer druk met de trainingen voor de veldwedstrijden in oktober en november. Met een beetje geluk kan Edda nog haar werk talenten officiel laten registreren op de veldwedstrijden die gaan komen. Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

Benelux Winner 2018
Sebastiana Bruna
di Ala D'Oro

Di Ala D'Oro- Muller / Steffens