Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31(0)229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl

.Bracco Italiano Kennel Di Ala D'Oro
.
Jaap Muller & Tina Steffens
.. 2018 PUPPY NIEUWS

ACTIVE
Click here!
LITTER INFO

ACTIVE
Click here!
Born

ACTIVE
Click here!
week1

ACTIVE
Click here!
week2

ACTIVE
Click here!
week3

ACTIVE
Click here!
week4

ACTIVE
Click here!
week5


Click here!
week6


Click here!
week7


Click here!
week8


Click here!
week9

 
(C) Ala D'Oro

Actueel Nieuws
30-04-2018 Op 25 april 2018 werden de puppen van Dama Bianca di Ala D'Oro X Eduardo Fendi di Ala D'Oro geboren. Super blij zijn wij hiermee. We hebben direct een pagina gestart waar je de puppen kan volgen. En vanaf nu is er iedere week is er een nieuwe link actief. Er is op het moment al informatie te vinden over de vader en moeder, over hoe het ging op hun geboorte dag en hoe het de puppen nu vergaat, bijna iedere dag wat nieuwe foto's en verslagjes. Op het moment zitten we in WEEK 5.
Dama Bianca di Ala D'Oro "Duffy" doet het geweldig goed. Ze oogt super fit en is zo lief en geduldig met haar tien kinderen. Op het moment is zij nog continu in de nestbak te vinden, alleen er even eruit om te eten en haar behoefte te doen. De puppen groeien prima en zijn al bijna hun lichaams gewicht verdubbeld. Het nestje voldoet aan de regels van de beide Bracco Italiano rasverenigingen in Nederland. Op de webpagina van de Vereniging Italiaanse Staande Jachthonden, waar wij leden van zijn, staat een geboorte bericht.
We hebben alle mensen die de afgelopen maanden interesse hebben getoont ondertussen benaderd. Helaas konden we niet iedereen gelukkig maken. Maar we hebben het voornemen om een teef te laten dekken in de zomer zodat we van het najaar hopelijk weer puppen hebben.
Voor de liefhebbers, we hebben weer een viertal gezamenlijke trainingen op de agenda neergezet. Mocht je een Ala D'Oro in het bezit hebben kun je je opgeven om met ons mee te trainen. Niets moet, alles mag. Klik hier voor meer info>> Ben je benieuwd naar nog meer of ander Ala D'Oro kennel nieuws? volg ons op het Ala D'Oro BLOG of op onze Ala D'Oro Facebook pagina!

Pupje

di Ala D'Oro

Di Ala D'Oro- Muller / Steffens