Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl

.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

 
Ala D'Oro Puppy Wachtlijst

Alvorens wij een nestje fokken proberen wij een wachtlijst aan te leggen met hierop mensen die geļnteresseerd zijn in een pup van di Ala D'Oro Kennel. U wordt pas op de wachtlijst geplaatst nadat wij u persoonlijk hebben ontmoet. Tijdens een bezoek aan ons huis krijgt u alle informatie die u maar wil hebben over onze honden en hebben wij de gelegenheid u vragen te stellen over uw motivatie om een Bracco van onze kennel te willen hebben. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die van ons een pupje willen meenemen, net als dat u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden.

Wij proberen de Bracco Italiano te promoten als jachthond, mensen die het voornemen hebben met hun hond te gaan jagen of hebben aangegeven jachttraining te gaan volgen en/of zich hebben voorgenomen aan KNJV of veldwedstrijden mee te doen proberen wij aan ons te binden. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de pup een plekje krijgt in een liefdevol en zorgzaam gezin. Dit betekent dus dat wij i.p niemand uitsluiten.

Meestal staan er voor een eventuele dekking 4-6 mensen op onze lijst. Afhankelijk van de hoeveelheid puppen die er geboren worden kunnen wij al deze mensen dus helpen. Wij maken wij alleen een combinatie als wij zelf het voornemen hebben een pup uit deze combinatie aan te houden. De wachttijd kan daarom varieren.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak, klik hier>>>

 

© Di Ala D'Oro - Muller & Steffens