.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

 

Ala D'Oro op de TV

 

Afgelopen maandag 9 februari 2004 was dan het TV debuut van onze kennel. Onze complimenten aan programma maker Robert Jongman, het zag er allemaal erg leuk uit. Natuurlijk hadden wij vooraf onze familie en een aantal vrienden op de hoogte gesteld van ons optreden op TV en dit resulteerde na afloop van het programma in een druk heen en weer gebel. Tot op heden veel reacties en allemaal positief.

De uitzonderlijke grote successen van onze kennel zijn gelukkig niet onopgemerkt gebleven! De FCI had onze kennel naam doorgegeven toen de programmamaker Robert Jongman op zoek was naar Nederlands Beste Hond, vandaar dat wij afgelopen donderdag 5 februari 2004 werden bezocht door Robert Jongman en zijn crue om beeldmateriaal te verzamelen over onze kennel, zodat dit zou worden uitgezonden op de zender RTL4.

Het item ging over "de meest onbetaalbare hond". Gek is het natuurlijk niet dat wij van Ala D'Oro kennel werden benaderd om mee te werken aan dit programma angezien een hond uit onze kennel het afgelopen jaar werd verkozen tot Top Hond 2002 (alle rassen) en werd geļnviteerd op de NIMROD. In de geschiedenis van de kynologie is deze combinatie van een Top Show- en Top Jachthond, een die maar zeer zelden is gezien. Het hoogtste bod ooit kregen wij voor onze Prima Donna "Pebles" di Ala D'Oro. Maar voor geen miljoen dat wij onze volwassen honden verkopen! Daarom de betiteling "meest onbetaalbare hond".