.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens

Ala D'Oro trainen met onze Bracco puppen.
Januari 2012

Zoeken, voorstaan en gehoorzaamheid. Dat staat in januari op het programma. Deze keer alleen de meiden Bram en Bas mee het veld in. De puppen worden steeds beter en lijken de wind te gaan begrijpen. Ze vinden het geweldig.

Jaap die hier klaar is met de training van Mia Carmen, komt nog even helpen, want in je eentje met twee puppen in het veld, daar heb je echt je handen vol aan.


Bramare Bice kan zo prachtig voorstaan, Haar kophouding is ideaal. Dus prachtig hoog! Vandaag vond zij naast onze "huis"kwartels ook een watersnip.

Bramare Bice "Bram" in volle vaart.

Bramare Bice di Ala D'Oro "Bram" opnieuw zeker van haar zaak.Even later , totaal onverwacht loopt een kwartel vanuit de dekking richting Jaap en Bramare Bice "Bram". Onze Bram gelooft haar ogen niet en draait mee met de kwartel maar staat verder nog steeds vast als een rots.... echt knap voor zo'n jonge hond.

Hier de su´cide kwartel op de foto, deze zelfmoord poging is mislukt. Ze is samen met de andere kwartels weer mee naar huis gegaan.......natuurlijk..... spring levend!

Bramare Bice "Bram" even aan het poseren.

Bramare Bice "Bram" en Jaap op de foto.

Sebastiana Bruna di Ala D'Oro "Bas" poseert ook even.

Nog zo'n prima Staande Jachthond, onze "Bas", zonder enige moeite vindt zij alle kwartels in het veld.

"Bas" heeft ook een hele mooie natuurlijke trot. Ze is ietsje gehoorzamer dan "Bram, dat maakt dat je haar op dit moment makkelijker kan sturen.

Hoe gek kunnen puppen doen ?
"Bas" wil graag de aandacht van "Bram" en hoe doe je dat.......... even springen.......?
Nee, toch geen effect!