.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

TOP HOND
(22 februari 2010)

Een keer per jaar wordt de TOP HOND van het Jaar verkiezing gehouden. Georganiseerd door de Nederlandse Kennel Club. Hieraan mogen alleen honden meedoen die zich in het voorgaandjaar op een show in Nederland hebben gekwalificeerd door te zijn geplaatst op een 1e, 2e of 3e plek in hun rasgroep. Voor de Hond van het Jaar verkiezing 2009 kwalificeerde zich twee Bracchi Italiani, beide geboren uit di Ala D'Oro honden in onze Kennel.

Onze Miuccia Prada di Ala D'Oro was vanzelfsprekend een van de twee Ala D'Oro tjes die waren uitgenodigd. Natuurlijk werd de uitnodiging direct door ons geaccepteerd. Maar door de zwangerschap en de geboorte van 10 prachtige puppen kon "Mot" uiteindelijk niet op 22 februari 2010 aanwezig zijn.

Zij had had op 22 februari 2010 geen tijd en geen zin om naar deze show te gaan. De zorg over 10 puppen van vier weken oud maakt dat je als moederhond graag thuis wil blijven.
Zoals jullie op de foto kunnen zien was ze wel in een TIP -TOP conditie, ze had dus ook dit jaar weer gemakkelijk de beste Bracco kunnen worden. Ach, ongetwijfeld verdient ze volgend jaar (2010) ook wel weer een uitnodiging!

De aanwezige Bracco reu, geboren in onze kennel werd niet uitgekozen door de keurmeester.