.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens
 
 


TOP HOND 2006
(Amersfoort 25 februari 2007)

 

Miuccia Prada di Ala D'Oro bij de Beste vijf op de TOP HOND SHOW 2006!

Een keer per jaar wordt de TOP Hond van het Jaar verkiezing gehouden. Hieraan mogen alleen honden meedoen die zich in het voorgaande jaar op een show in Nederland hebben gekwalificeerd door te zijn geplaatst op een 1e, 2e of 3e plek in hun rasgroep. Tijdens de Hond van het Jaar verkiezing 2006 zijn er maar liefst vier Bracchi uit de Ala D'Oro stal uitgenodigd. Wederom een prestatie van onze kennel die nog niet eerder door een collega fokker is geėvenaard. Van de vier uitgenodigde Ala D'Oro honden zijn Miuccia Prada di Ala D'Oro en Nebbia Gucci di Ala D'Oro in eigen bezit.
Naast de vier Bracchi waren er nog twaalf andere honden van verschillende rassen uit FCI groep 7 vertegenwoordigd.
De keurmeester liet eerst alle zestien honden een voor een lopen op de catwalk, hierna selecteerde ze uit deze grote groep de vijf mooiste honden. Bij de geselecteerde honden dus onze eigen Miuccia Prada di Ala D'Oro. Zij is dus een van de vijf beste staande jachthonden van Nederland! Niet slecht als je bedenkt dat onze Miuccia Prada di Ala D'Oro lichamelijk nog herstellende is van haar nestje. Haar twee prachtige puppen mannen, Silvestro en Mariotto (nu nog maar 15 weken) waren er vandaag trouwens ook bij om hun moeder aan te moedigen.

Met deze TOP HOND verkiezing is de kop er af voor het Ala D'Oro show seizoen 2007. Dit jaar zullen wij ons vooral richten op de kampioenschappen van Miuccia Prada, Tito Pedrini en Castellano di Ala D'Oro. Zodra de kleine mannen Silvestro en Mariotto di Ala D'Oro oud genoeg zijn zullen ook zij in de showring verschijnen.