.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens

Ala D'OroDecember 2012 Jagen, veldwedstrijden en show, genieten.... in ItaliŽ!

 

BRACCO ITALIANO KENNEL
Foto boven: Op pad naar Italie samen met onze vrienden, Arjan, Stephanie, Lisbeth, Debby en Michel. In Italie werden we ook dagelijks vergezeld door onze vriend Salvatore. De foto boven toont het "Team Ala D'Oro", met Coccinella, Mariotto, Miuccia Prada, Sebastiana, Emiliana en Fabrizio di Ala D'Oro.

Op de foto boven en beneden, Emiliana di Ala D'Oro van Salvatore. Salvatore liet zien dat Emiliana ook klaar is voor de veldwedstrijden. Hij was al zo tevreden over Emiliana's werk in de bergen. Nu dus ook mooi werk tijdens deze veldwedstrijden. Salvatore mag trots zijn op zijn mooie Bracco . Emiliana haar hoogste kwalificatie deze week was een 4e plaats met een Uitmuntend.

Op de foto boven en beneden, Fabrizio Bettino di Ala D'Oro samen met Michel. Hier staat Fabrizio prachtig voor op een fazant, tijdens de veldwedstrijd beloonde de keurmeester het duo met de kwalificatie Zeer Goed! Een prima prestatie, dit beloofd nog wat voor de toekomst.

Op de foto boven en beneden, Mariotto di Ala D'Oro samen met Stephanie. Mariotto liep prachtige tijdens de wedstrijden, de hoogste waardering van de keurmeesters was een 2 Uitmuntend Res. CAC.

Op de foto boven en beneden, Coccinella di Ala D'Oro samen met Lisbeth. Coccinella liep prachtige tijdens de wedstrijden, de hoogste waardering van de keurmeesters was een 1 Uitmuntend!

Op de foto boven en beneden, Sebastiana Bruna di Ala D'Oro samen met Jaapl. Hier staat Sebastiana prachtig voor op een fazant, tijdens de veldwedstrijden beloonde de keurmeesters het duo met de kwalificatie 1 Zeer Goed en een 3 Uitmuntend! We zijn trots op deze jonge hond.

Op de foto boven en beneden Mia Carmen di Ala D'Oro samen met Jaap. Mia staat op de foto boven prachtig voor op een pernice. Mia Carmen heeft mooi gewerkt, maar mag zo nu en dan iets minder ontstuimig zijn. Ondanks dat was Jaap uitermate tevreden over de samenwerking. Haar beste kwalificatie was een 3 Zeer Goed.

Op de foto boven en beneden. Miuccia Prada di Ala D'Oro samen met Tina. Miuccia Prada di Ala D'Oro liep prachtige tijdens de wedstrijden, de hoogste waardering van de keurmeesters was een 2 Uitmuntend Res. CAC.

Mooi hondenwerk! Het was genieten!
Grazie Familia da Salva voor de heerlijke diners en het gezellige samen zijn.