Adres: Koggeweg 7 - 1652 PC Zuidermeer - Noord -Holland Nederland - tel: +31229563134 - E-Mail: braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl

.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens
PUPPY NIEUWS - PUPPY NEWS


zwanger - pregnant

Meer informatie over onze kennel? / More information about our kennel?
bel /
call: 0031 229 563134 or e-mail to braccoitaliano@bracco-italiano-kennel.nl


Klik op de
Click here! button om de puppy pagina's te bezoeken
Click on
Click here!
button to visit the puppy pages


Click here!
zwanger
pregnant

ACTIVE


Click here!
PUP
week

1


Click here!
PUP
week
2


Click here!
PUP
week
3


Click here!
PUP
week
4


Click here!
PUP
week
5


Click here!
PUP
week
6


Click here!
PUP
week
7


Click here!
PUP
week
8

Click here!

 

 

 

 

8-10-2020 ECHOGRAFIE
Een bezoek aan de dierenarts om te zien of Bes zwanger is. In dit geval zagen we direct dat de baarmoeder gevuld is met puppy's.

8-10-2020ULTRA SOUND
A visit to the vet to see if Bes is pregnant. In this case we saw immediately that the uterus is filled with puppies.

Raffaele da Fendi di Ala D`Oro "Bes"
"Bes" wordt de moeder van dit Ala D'Oro nestje. Ze is twee en halfjaar oud en is oranje/wit van kleur. "Bes" is officieel gerontgend en heeft uitslag FCI HD A and FCI ED 0/0.
Ze is een prima jachthond. Ze is uitermate fanatiek maar geweldig te sturen en controleerbaar in het veld. Ze heeft een super neus en
is steady on point. Door de corona was het helaas niet mogelijk om met haar wedstrijden te lopen en kunnen dus niet een officiele verldwerk kwalificatie laten zien. Maar wij hebben er vertrouwen in dat deze kwalificaties in de toekomst met gemak gehaald gaan worden door Bes. Bes heeft uitmuntende show resultaten, op de Nederlandse Winner show in 2019 werd zij verkozen tot BOS en verdiende de Winner titel 2019. Op de Clubmatch werd ze Reserve Beste teef achter haar moeder Dama Bianca di Ala D'Oro.

Mio Amore di Ala D'Oro "Amore"
"Amore" wordt de vader van dit nestje, hij is een een oranje/witte reu, in oktober wordt hij al weer zeven jaar oud. "Amore" is officieel gerontgend en heeft de uitslagen FCI HDA and FCI ED 0/0 . Hij heeft officiele uitmuntende show uitslagen is Nederlands en Internationaal Kampioen. Ook heeft Amore menig officiele Italiaanse veldwerkkwalificatiese en aporteer diploma. Amore woont en werkt met zijn co-eigenaar Stephanie Turion in Noordwijk. Wij gaan regelmatig met elkaar op pad en zijn gecharmeerd van zijn mooie natuurlijke trot en goede neus.

De toekomstige puppen uit deze combinatie bezitten een prachtige afstamming en zijn dan ook weer een geweldige aanwinst zijn voor onze fokkerij. De combinatie voldoet volledig aan regels van de officiele FCI Kennel Club "Raad van Beheer" in Nederland en is gefokt volgens de regels van de Vereniging Italiaans Staande jachthonden (VISJ) en de regels van de Ned. Bracco Italiano Club (BIC). Er is van beide ouders en puppy's een DNA profile voorhanden, hiermee voldoen wij aan de regelgeving van de Nederlandse Kennel Club. Tevens is er van beide een DNA kleur profiel gemaakt.

follow

 

 

 

 

Di Ala D'Oro - Muller & Steffens