.kennel di Ala D'Oro Bracco Italiano
.Jaap Muller & Tina Steffens
 

Jagen in Denemarken
september 2010

Een weekendje naar Denemarken om de puppen van Bambaia di Ala D'Oro te bekijken. Even de zinnen verzetten zo vlak na het overlijden van onze lieve vriendin Gabbana. Eenmaal thuis bij de familie Kristensen kunnen de mannen het natuurlijk niet laten samen het veld in te gaan met de honden. Het Deense land is en prachtig land voor de jacht. Wij hebben weer heerlijk kunnen trainen met onze honden. Kim's vriendin, de Visla eigenaar en dierenarts Monalisa was deze keer ook van de partij.

Kim en Anna, dank voor het fijne weekend!


op foto.: Kim en Jaap met Miuccia Prada en Mia Cramen di Ala D'Oro


op foto.: Jaap en Miuccia op zoek naar partijs

op foto.: We hoeven niet lang te wachten, Miuccia Prada staat prachtig voor!

op foto.: Kim en Freddie, nu Kim's Bambaia alleen aandacht voor haar puppen heeft is het "lucky" Freddie die mee het veld in gaat.

op foto.: Kim gewapend met video camera, Monalisa is nu ook van de partij.

op foto.: Kim legt uit waar Monalisa het beste kan lopen met haar Visla. Freddie geniet zienderogen!

op foto.: Monalisa en Visla, goed zoekwerk, in een mooi tempo

op foto.: Op de veldwedstrijden in Denemarken loop je altijd met twee voorjager en hun honden. Het is de bedoeling dat ze elkaars werk niet verstoren en het voorstaan respecteren.

op foto.: Hier is mooi het verschil te zien in de wijze van jagen van beide rassen. De Bracco in draf, de Visla in gallopop foto.: Miuccia Prada, onze prachtige Bracco Italiano met enorm veel jachtpassie.

op foto.: Onze benjamin Mia Carmen di Ala D'Oro met Jaap. Nog een beetje onstuimig maar wel zeer talentvol.

op foto.: Mia Carmen di Ala D'Oro, onze jonge Bracco doet enorm veel goede ervaring op met de wind op deze grote velden.

op foto boven en beneden.: Mia Cramens moeder, Miuccia Prada di Ala D'Oro maakt prima gebruik van de wind en werkt goed samen met Jaap


op foto.: Even een groepfoto. De honden met Jaap, Monalisa en Kim